Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε από τον «ιδιοκτήτη» βασανιστή του ζει ευτυχισμένος στην ιερά μονή της Παναγίας Γουμεράς


Ο Άλεξ που κακοποιήθηκε από τον «ιδιοκτήτη» βασανιστή του ζει ευτυχισμένος στην ιερά μονή της Παναγίας Γουμεράς στη...
Μακρυνίτσα Σερρών.



Εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες την ιερά μονή της Παναγίας Γουμεράς στη Μακρυνίτσα Σερρών και με μεγάλη χαρά είδαν ξανά τον Άλεξ, τον κακοποιημένο σκυλάκο που πριν από 8 χρόνια έσωσαν από τα χέρια του «ιδιοκτήτη» βασανιστή του και υιοθέτησε η φιλόζωη ηγουμένη του μοναστηριού που ευαισθητοποιήθηκε από την ιστορία του κάνοντας τον συνοδοιπόρο της στη μοναχική ζωή της.


Όπως εξηγούν οι εθελοντές ο Άλεξ, μετά την κακοποίηση και το συνεχή ξυλοδαρμό του, είχε τεράστια προβλήματα συμπεριφοράς με ανθρώπους και ζώα και ήταν αδύνατο να βρει οικογένεια για να τον υιοθετήσει. Η ηγούμενη της ιεράς μονής της Παναγίας Γουμεράς που συγκινήθηκε από το μαρτύριο του και παρόλο που δεν είχε τότε καμιά εμπειρία με σκυλιά τον δέχθηκε και τον κράτησε για πάντα κοντά της.


«Ήταν μεγάλη ευλογία για μας που είδαμε μετά από τόσα χρόνια αυτές τις όμορφες ψυχές να συμβιώνουν τόσο αρμονικά, απλά και ανεπιτήδευτα και να δίνουν μαθήματα αγάπης σε όλους μας. Ο Άλεξ παντού πρώτος και καλύτερος. Στο αρχονταρίκι ήρεμος και κοινωνικός, «έψελνε» χαρούμενα στο άκουσμα της καμπάνας, ενώ την ώρα του εσπερινού συνόδευε τον κόσμο μέχρι την πόρτα της εκκλησιάς. Χαρά Θεού! Γερόντισσα, όσα ευχαριστούμε κι αν σας πούμε θα είναι λίγα» αναφέρουν ιδιαίτερα συγκινημένοι οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών.
Πηγή: istoriesadespoton.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs