Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Αιχμές Ρίμπας για Μπαρτζώκα


Τα... καρφιά του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα πέταξε ο Παού Ρίμπας σε συνέντευξή του, λέγοντας ...
πως η περσινή Μπαρτσελόνα δεν θύμιζε «ομάδα» σε τίποτα.




Αιχμές για την θητεία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα άφησε ο Παού Ρίμπας, μιλώντας στην «Marca».

Ο Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στην έλλειψη επικοινωνίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τον νέο προπονητή, Σίτο Αλόνσο, πως «ελπίζω να έχουμε επικοινωνία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα και την προσπάθεια που γίνεται για να χτιστεί μία καλή ομάδα. Ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής κι ελπίζω με εκείνον να έχουμε επικοινωνία, ώστε να κατανεμηθούν σωστά οι ρόλοι των παικτών», είπε αρχικά ο 30χρονος αθλητής και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί μας επηρέασαν, αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα και δεν πρέπει να πιανόμαστε από αυτό. Ήρθαν παίκτες για να αναπληρώσουν τα κενά, αλλά δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Επίσης, τόσο ο Μπαρτζώκας, όσο και οι περισσότεροι παίκτες ήταν ξένοι και δεν ήξεραν καθόλου τη λίγκα. Έτσι, είχαμε ένα σύνολο που δεν ήταν ομάδα, ούτε εντός, ούτε εκτός παρκέ. Αυτό, απέδειξε πως δεν υπήρχε καμία ενότητα».

Τέλος, «πέταξε» ακόμα ένα καρφί, όσο αφορά τις υπηρεσίες του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην ομάδα: «Θα είναι σημαντικός και την επόμενη σεζόν. Είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας, στα αποδυτήρια, στο πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα, στην εθνική ομάδα… Τον χρειαζόμαστε. Μπορεί να μην παίζει όπως παλιότερα, αλλά με τις ηγετικές του ικανότητες μπορεί να μας προσφέρει πολλά. Αλλά, αυτό είναι δύσκολο να το κάνει όταν κάθεται στον πάγκο στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα».
Πηγή: gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs