Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αγωγή μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού που δολοφονήθηκε στον Λαγανά


Να κινηθούν νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του γιου τους, του 22χρονου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον...
, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν λίγο καιρό στο Λαγανά, ετοιμάζονται οι γονείς του. 





Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος Αθηνών, Αντρέας Πάτσης ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη. 

«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ'επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά. Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει στα «Παραπολιτικά» ο κ. Ανδρέας Πάτσης.


Η άγρια δολοφονία 

Ο Μπακαρί Χέντερσον βρήκε φριχτό θάνατο τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου έξω από ένα κλαμπ στο Λαγανά όταν δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο σώμα και κεφάλι από ομάδα ατόμων, που τον κυνήγησε μετά από καβγά που ξεκίνησε με μια παρέα Σέρβων με αφορμή μια selfie.

Ο άτυχος Μπακαρί δέχτηκε κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και το κεφάλι με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα, εκ των οποίων τα έξι έχουν προφυλακιστεί ενώ οι τρεις έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Όλοι αρνούνται ότι είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν και υποστηρίζουν ότι σκοπό είχαν μόνο να τον εκφοβίσουν.

Το σοκαριστικό βίντεο της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs