Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Φυγόποινοι άνδρες συνελήφθησαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας


Ένας 35χρονος Έλληνα που έριχνε μπαλωθιές, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο...
Ηλείας και εξαφανίστηκε για να μην εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.
Ωστόσο, εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 29 μηνών για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοχρησία, έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και τον συνέλαβαν. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή.

*** Ένας άλλος «πιστολέρο», που εκτός από παράνομη οπλοφορία είχε καταδικαστεί και για ληστεία, συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, οδηγήθηκε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

*** Στην Κω, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 43χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, με ποινή φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών. Και αυτός μετήχθη στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Ρουμάνος, ο οποίος αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της πατρίδας του για απάτη και χρήση πλαστού έγγραφου. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Google+ Followers