Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Βρετανοί τουρίστες έξαλλοι με προσωπικό ξενοδοχείου στην Τουρκία - Τους κατηγορούν για ερωτικές επιθέσεις


Το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου βρέθηκε ορο εκπλήξεως όταν τέσσερις Βρετανοί τουρίστες...
- τρεις κοπέλες κι ένας νεαρός άνδρας- υποστήριξαν πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση. 
Όμως, η αντίθετη πλευρά υποστηρίζει πως τα παιδιά ήθελαν να δοκιμάσουν ομαδική συνουσίαση.

Για τους Βρετανούς, ήταν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Η παρέα επέλεξε το ξενοδοχείο «Savk» στην Αλάνια της νότιας Τουρκίας. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται τα μέλη της παρέας, δέχτηκαν συνολικά δύο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες σεξουαλική επίθεση από άνδρες που εργάζονται στο ξενοδοχείο. 

Τρεις ημέρες μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, ένα από τα κορίτσια ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το προσωπικό του ξενοδοχείου.Την επομένη, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», μία άλλη κοπέλα -19 ετών- ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μία ομάδα ανδρών ενώ βρισκόταν στην παραλία. Οι Βρετανοί έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά στη συνέχεια κατηγορήθηκαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ότι επεδίωκαν «ομαδικό σεξ».

«Οι Βρετανοί αφού ανέφεραν το περιστατικό στη διεύθυνση του ξενοδοχείου και είδαν ότι δεν τους έδωσε καμία σημασία, πήγαν στην αστυνομία, η οποία- όπως είπαν -και αυτή τους αγνόησε», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Από την πλευρά του, το προσωπικό του ξενοδοχείου ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οι Βρετανοί είχαν καταναλώσει αλκοόλ κι ότι έψαχναν για «ομαδικό σεξ».

Η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών από το Σάρεϊ υποστήριξε ότι η βρετανική πρεσβεία τους συμβούλευσε να εγκαταλείψουν την περιοχή. Το «LastMinute.com», όπου έγινε η κράτηση στο ξενοδοχείο, δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει εναλλακτική διαμονή λόγω περιορισμένης τοπικής διαθεσιμότητας.

Google+ Followers