Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πριγκίπησα Νταϊάνα: Ο μυστικός διάλογος με την βασίλισσα και η κυνική απάντηση του Κάρολου [βίντεο]


Ενα εκρηκτικό ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί την επόμενη Κυριακή, 6 Αυγούστου για πρώτη φορά στη Βρετανία...
: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τα δικά της λόγια μιλά για τη ζωή της.





Οπως αποκαλύπτει η Express, στο ντοκιμαντέρ “Diana: In Her Own Words” από το Channel 4, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας, η Νταϊάνα αποκαλύπτει πολλά.

«Ηξερα ότι κάτι γίνεται πριν, αλλά τον πέμπτο χρόνο πήρα επιβεβαίωση» λέει η Νταϊάνα για την σχέση του Κάρολου με την Καμίλα.

Μετά από αυτό, πήγε στον σύζυγό της και τον ρώτησε ευθέως: «Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα γύρω σου;»

Η απάντηση του Κάρολου ήταν κυνική: «Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη»...


Στη συνέχεια στράφηκε απελπισμένη στη βασιλική οικογένεια για να της δώσουν συμβουλές.

Στον μυστικό διάλογο που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ για τον Κάρολο, πέντε χρόνια μετά το γάμο της, η Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Πήγα κλαίγοντας με αναφιλητά στη Βασίλισσα Ελισάβετ και της είπα: “Τι να κάνω; Ερχομαι σε σένα, τι να κάνω;” και εκείνη απάντησε:

"Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Ο Κάρολος είναι απελπισμένος". Και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η βοήθεια…».


Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε μεταξύ του 1992 και τα μέσα του 1993. Περιλαμβάνει βιντεοκασέτες, στις οποίες εμφανίζεται η ίδια η Νταϊάνα να μιλά για τη ζωή της στον καθηγητή ορθοφωνίας, Πέτερ Σέτελεν, στο ανάκτορο του Κένσιγκτον.

Σύμφωνα με τον Σέτελεν ο Πρίγκιπας Φίλιππος, «συμβούλευσε τον Κάρολο να μείνει στον γάμο του 5 χρόνια και μετά να επιστρέψει στην ερωμένη του, την Καμίλα Πάρκερ».



Ο Σέτελεν, μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, πούλησε τις κασέτες και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια μπλόκαρε την προβολή τους. Το 2004 το αμερικανικό NBC πρόβαλε κάποια αποσπάσματα και τώρα ορισμένα θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4.


Στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 περιλαμβάνονται νέες ανέκδοτες μαρτυρίες για την πικρή της ιστορία, από τον προσωπικό της γραμματέα Πάτρικ Τζέφσον και τον στενό της φίλο δρ Τζέιμς Κόλθαρστ. Για πρώτη φορά επίσης, μιλά δημοσίως η Αν Αλλαν, η προσωπική δασκάλα χορού της Lady D. H Aλαν μιλά για την απίστευτη ντροπαλότητα της πριγκίπισσας και την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο το συζυγό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs