Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα προσπαθούν να πείσουν τον Νεϊμάρ να μείνει


Την ώρα που τα δημοσιεύματα σε Γαλλία και Ισπανία παρουσιάζουν ωε δεδομένη τη συμφωνία ...
των εκπροσώπων του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αναλάβουν δράση.




Με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να συμμετέχει στην αποστολή της Μπάρτσα για την τουρνέ στις ΗΠΑ και να προσπαθεί να συμπεριφερθεί όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, τα… βαριά ονόματα των αποδυτηρίων του έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Μέσι, Σουάρες και Πικέ μετέφεραν στον Νεϊμάρ την επιθυμία όλης της ομάδας να συνεχίσουν μαζί στους «μπλαουγκράνα», καθώς άπαντες τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ενώ του εξήγησαν τα κέρδη και τα πλεονεκτήματα που έχει αγωνιζόμενος σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα (συγκριτικά με την Παρί που δεν είναι σε καμία περίπτωση ανάλογο μέγεθος).

Οι τρεις «εκπρόσωποι» των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα λειτούργησαν με δική τους πρωτοβουλία, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να μεταπείσουν τον Βραζιλιάνο, ωστόσο κι οι ίδιοι γνωρίζουν πως τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ πιθανό να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Παρί.

Οι Παριζιάνοι με τα πετροδόλαρα του Κατάρ μπορούν να πληρώσουν τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Νεϊμάρ και να δώσουν στον ίδιο 40 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο από το συμβόλαιο που θα υπογράψει κι αυτό το δέλεαρ είναι πραγματικά πολύ… ελκυστικό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs