Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Πρωτοφανές! Ο Τραμπ ωθεί τους αστυνομικούς σε βία: Παραείστε ευγενικοί με τους εγκληματίες


Ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να υποστηρίζει την αστυνομική βαρβαρότητα απέναντι σε...
όσους είναι ύποπτοι για εγκλήματα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σώμα της αμερικάνικης Αστυνομίας την Παρασκευή.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με μια πολύ σκληρότερη αντιμετώπιση των συλληφθέντων και προέτρεψε τους αστυνομικούς να μην προστατεύουν τα κεφάλια των υπόπτων όταν τους βάζουν στα περιπολικά και τις κλούβες, χωρίς να τους πειράζει αν χτυπήσουν.

Συγκεκριμένα, είπε: «Βλέποντας αυτούς τους αλήτες να τους βάζετε στις κλούβες, λέω ‘σας παρακαλώ, μην είστε τόσο ευγενικοί’. Ή όταν τους βάζετε στα περιπολικά και προστατεύετε τα κεφάλια τους, ξέρετε, βάζοντας από πάνω τα χέρια σας για να μη χτυπήσουν τα κεφάλια τους – κι αυτοί έχουν μόλις σκοτώσει κάποιον-, εγώ λέω ‘μπορείτε να απομακρύνετε τα χέρια σας, εντάξει;”».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο, οι ύποπτοι πρέπει να θεωρούνται αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους στο δικαστήριο.

Ο Τραμπ χαρακτήρισε «ζώα» τα μέλη συμμοριών και υπογράμμισε ότι θα παρέχει 100% κάλυψη στους αστυνομικούς, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν παλαιότερα.

Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να εκδιώξει από τη Νέα Υόρκη μια από τις πλέον επικίνδυνες συμμορίες του κόσμου, την MS-13, μέλη της οποίας ευθύνονται για το θάνατο 17 ανθρώπων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην κοινότητα Μπρέντγουντ του Λονγκ Άιλαντ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs