Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το βίντεο των βανδαλισμών στην Ερμού -Ανενόχλητοι κουκουλοφόροι καταστρέφουν


Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα έχει καταγραφεί η πορεία καταστροφής καταστημάτων των κουκουλοφόρων χθες το βράδυ...
στην οδό Ερμού.



Οπως φαίνεται στα στιγμιότυπα οι νεαροί που συμμετείχαν στη χθεσινή πορεία είναι ανενόχλητοι και καταστρέφουν βιτρίνες καταστημάτων. Με πέτρες και ξύλο σπάνε ό,τι βρεθεί στο δρόμο τους. Από το βίντεο πάντως φαίνεται πως η αστυνομία δεν αντιδρά, κάτι που κατήγγειλαν σήμερα οι καταστηματάρχες, πως οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν μία παθητική στάση απέναντι στους κουκουλοφόρους. 


Μάλιστα μία ιδιοκτήτρια καταστήματος της περιοχής μιλώντας σήμερα στο iefimerida ήταν οργισμένη αφού «οι κουκουλοφόροι πλέον δρουν ανενόχλητοι και όποτε θέλουν τα κάνουν γυαλιά καρφιά »


Βομβαρδισμένο τοπίο η Ερμού από τη Νίκης έως το Μοναστηράκι

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν οι κουκουλοφόροι για προκαλέσουν τεράστιες ζημιές σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.


Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Δικαιοσύνης να παραμείνει η 29χρονη Ηριάννα στη φυλακή, περίπου 200 άτομα έσπασαν τις βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Ερμού, από το ύψος της οδού Νίκης έως το Μοναστηράκι.


Οι καταστηματάρχες, μετρώντας τις ζημιές σήμερα, κάνουν λόγο για «ακριβές» καταστροφές, ενώ μιλούν για ευθύνη των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στην περιοχή, καθώς είχαν παθητική στάση απέναντι στους κουκουλοφόρους που έσπαγαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs