Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Γυναίκα προέβλεψε το θάνατο της και το ανακοίνωσε μέσω Facebook (φωτό)


Είχε προβλέψει τη δολοφονία της στο προφίλ της στο Facebook και τελικά είχε δίκιο....



Mια 39χρονη γυναίκα που πέθανε από εγκεφαλικό τραύμα, λόγω ξυλοδαρμού από τον πρώην φίλο της, είχε σοκάρει τους διαδικτυακούς φίλους της με τις αναρτήσεις της.


O 41χρονος άνδρας έχει συλληφθεί από την αστυνομία και κρατείται, ενώ από την έρευνα των αρχών έχει προκύψει ότι η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει μάταια να προειδοποιήσει τους αστυνομικούς ότι η ζωή της ήταν σε κίνδυνο.

Σε μια σειρά από ανατριχιαστικές αναρτήσεις στο Facebook, η 39χρονη Στέλα Μαρτίνεζ είχε γράψει «θα είμαι νεκρή πριν (σ.σ. η αστυνομία) κάνει κάτι» και, απευθυνόμενη στον δολοφόνο της, Κρίστοφερ Γουντ, «αν και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα προσπαθήσεις να μες σκοτώσεις, δεν θα με βρεις ποτέ».

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της γυναίκας το ζευγάρι άρχισε να είναι μαζί από τον Μάιο του 2016, ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2017 η Μαρτίνεζ ζήτησε να χωρίσουν και μάλιστα, αποκάλεσε τον Γουντ «ψυχοπαθή». Ακόμα χειρότερα, σε μια ανάρτησή της αποκάλυψε ότι όσες φορές είχε ζητήσει προστασία από την αστυνομία, εκείνη είχε πάρει το μέρος του πρώην της.


Τελικά, ο Γουντ εισέβαλλε στο σπίτι της Μαρτίνεζ, τη χτύπησε και την έπνιξε. Η γυναίκα έπεσε σε κώμα και τρεις εβδομάδες μετά πέθανε, ενώ ο Γουντ κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, απόπειρα κλοπής και οικογενειακή βία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs