Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA: Ποιοι παραιτήθηκαν από το κανάλι-Κολοσσοί. Νέα σελίδα


Την παραίτησή τους από το Δ.Σ. της Τηλέτυπος υπέβαλαν οι κ.κ. Γεώργιος Μπόμπολας και Φώτιος Μπόμπολας....




Ειδικότερα, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 13.7.2017 περιήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο η παραίτηση των μελών ΔΣ κ.κ. Γεωργίου Μπόμπολα και Φωτίου Μπόμπολα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το τελευταίο 48ωρο… μιλούν για συμφωνία Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη στο MEGA που αν επιβεβαιωθεί αλλάζει ριζικά το τοπίο, τόσο στο κανάλι όσο και γενικότερα στα media, μιας και θα ανατρέψει τις υφιστάμενες ισορροπίες!

Συγκεκριμένα λέγεται – πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαγοράσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού της στο MEGA… και η ίδια να κρατήσει μόνο ένα μικρό πακέτο μετοχών, ίσως και μικρότερο του 5%.

Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθίσταται όχι απλώς κυρίαρχος παίκτης στο κανάλι διαθέτοντας την πλειοψηφία, αλλά το απόλυτο αφεντικό…

Μάλιστα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις ΜΜΕ που έχει στην ιδιοκτησία του, μετατρέπεται αυτόματα σε μεγιστάνα των media, δηλαδή κάτι σαν έλληνας Μερντοχ!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs