Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

So you think you can dance: Η μεγάλη νικήτρια Εύα Σωμαράκη με έπαθλο 50 χιλ!


Είναι 22 ετών, κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και αναδείχτηκε ως η μεγάλη νικήτρια του So you think you can dance....
Ο λόγος για την 22χρονη Εύα Σωμαράκη που ψηφίστηκε χθες,




Παρασκευή, από το τηλεοπτικό κοινό μέσω τηλεφώνου ως η καλύτερη χορεύτρια της Ελλάδας. Η μεγάλη νικήτρια λαμβάνει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 € και ένα αυτοκίνητο SPACE STAR της Mitsubishi. Η Εύα έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Είναι δασκάλα λάτιν και hip hop αλλά της αρέσουν όλα τα είδη χορού.


Έχει σπουδάσει «Χημικός» και παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της, «Διδακτική της Βιολογίας». Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να φοιτά σε επαγγελματική σχολή μπαλέτου, αλλά το παράτησε λόγω του Πανεπιστημίου. Χάρη στον καβαλιέρο της, τον Μιχάλη, κατάφερε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Αγαπά πιο πολύ τον χορό από οτιδήποτε άλλο. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο και δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία. Θα χρησιμοποιήσει όπως είπε τα λεφτά είτε για σπουδές είτε για να ανοίξει σχολή χορού.


Οι τέσσερις φιναλίστ Δέσποινα Λαγουδάκη, Εύα Σωμαρακάκη, Νεφέλη Θεοδότου και Παρασκευάς Θεοδοσίου διαγωνίστηκαν σε σόλο χορογραφίες στο είδος χορού της επιλογής τους. Στη συνέχεια και έπειτα από κλήρωση, αναδείχτηκαν τα 2 ζευγάρια που χόρεψαν μαζί μία χορογραφία επί σκηνής.


Οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν τους δύο χορευτές που αποχώρησαν και οι 2 φιναλίστ, δηλαδή η Νεφέλη και η Εύα, εκτέλεσαν από μία σόλο χορογραφία που ήδη είχαν παρουσιάσει από τις Audition έως και τον Ημιτελικό

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 γι' αυτό το αξιοπρεπέστατο show, που περνά τόσο ωραία μηνύματα στον κόσμο» είπε στη 

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή της ανάδειξης της μεγάλης νικήτριας:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs