Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

To μίνι φόρεμα της Μπριζίτ Μακρόν και το παρολίγον «ατύχημα» [Εικόνες]


Στις 14 Ιουλίου, η Γαλλία γιορτάζει την επέτειο της Πτώσης της Βαστίλης, αλλά και τη...
συμπλήρωση 100 ετών από την είσοδο των ΗΠΑ 




στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και το πρώτο ζεύγος της Αμερικής μαζί με το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας βρέθηκαν στην Πλατεία Κονκόρντ για την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που γίνεται στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στην οποία συμμετείχαν 145 Αμερικανοί στρατιωτικοί.


H Mελάνια Τραμπ ήταν άψογη φορώντας ένα floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με μπλε ρουά γόβες.






Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν η οποία παρέμεινε πιστή στα στενά και κοντά φορέματα που προτιμά, ωστόσο δυσκολεύτηκε λίγο με τη συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή της.

Σε αυτή την εμφάνισή της η κα Μακρόν επέλεξε το αγαπημένο της χρώμα, το μπλε, δίνοντας έμφαση στο δυνατό της σημείο που είναι τα αδύνατα και γυμνασμένα πόδια της.



Οσο στεκόταν όρθια το μήκος του φορέματός της το οποίο συνδύασε με ασορτί σακάκι και nude γόβες και τσάντα έφτανε λίγο πάνω από τα γόνατά της. Ολα καλά μέχρι την ώρα που χρειάστηκε να καθίσει δίπλα στον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν.


Οπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η πρώτη κυρία της Γαλλίας αναγκάστηκε να καλύψει τα πόδια της με ένα βιβλίο, προκειμένου να αποφύγει τυχόν... ατύχημα με τους φωτογράφους.


Το βιβλίο έμεινε πάνω στα πόδια της κας Μακρόν καθόλη τη διάρκεια που έμειναν καθισμένοι παρακολουθώντας το εναέριο σόου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs