Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Οι σπόντες του Μάριου - Ο Ντάνος το ξεβράκωμα και τα κομμένα πλάνα (VIDEO)


Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στην Κύπρο και ήρθε αντιμέτωπος με την...
καινούργια του καθημερινότητα.





Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ, σήμερα το πρωί έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Κύπρο, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Δημητρόπουλο στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα. 

Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο παιχνίδι αλλά και για το περιστατικό που ο ίδιος φάνηκε να ειρωνεύτηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον σταυρό του. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και εκείνος έκανε τον σταυρό του αλλά ποτέ δεν το είδε στο επεισόδιο. Άραγε γιατί δεν το είδαμε ποτέ αυτό; Μήπως επειδή η παραγωγή επέβαλε κάποιους άγραφους νόμους; Μήπως επειδή δεν ήθελαν κάποιοι να παρουσιαστεί ο Μάριος τόσο θρήσκος; Όπως και να χει πλεόν δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τα «στόματα» των συμμετεχόντων οι οποίοι λένε πολλά. Τι είπε ο Μάριος για τις σπόντες αυτές; Και ποιους ξεβράκωσε;

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ στον θεό, και εγώ πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του άλλου να κάνει οτιδήποτε θέλει. Αυτό που είδα σε ένα βίντεο – δεν ξέρω πως σχολιάστηκε – ήταν ότι τον κορόιδεψα για τον σταυρό. Δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν όταν παίξαμε το παιχνίδι με τον κύλινδρο, και είχα πει αν είναι να κερδίζω όλα τα παιχνίδια να βάζω και εγώ τον σταυρό μου, κάτι τέτοιο και έβαλα τον σταυρό μου» δήλωσε στην εκπομπή ενώ συνέχισε λέγοντας «Τον σταυρό μου τον έκανα πάρα πολλές φορές κάτι που δεν είδα ποτέ στην τηλεόραση. Τον έκανα όταν ένιωθα εγώ ότι έπρεπε να το κάνω και για αυτό το έκανα. Τον έχω κάνει και σε παιχνίδι, το έχω κάνει και στο camp, τον έχω κάνει και όταν ήμουν μόνος μου και κοιτούσα την θάλασσα με τις ώρες για να σκεφτώ τα δικά μου».

Δείτε το βίντεο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs