Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Θανατηφόρα επέμβαση για 30χρονο που ήθελε να μεγαλώσει το πέος του


Τη ζωή του έχασε ένας 30χρονος άνδρας στη Σουηδία, κατά τη διάρκεια επέμβασης μεγέθυνσης πέους....
Ο άτυχος Σουηδός είχε μπει στο χειρουργείο για επιμήκυνση και μεγέθυνση πέους, 
διαδικασίες που συχνά γίνονται στην ίδια επέμβαση. Συνήθως αφαιρούνται λιποκύτταρα από διάφορα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά, και τοποθετούνται στο γεννητικό όργανο.

Η επιμήκυνση του πέους του είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά μόλις άρχισε η μεγέθυνση- η φάση στην οποία γίνεται η έγχυση λιποκυττάρων- ο 30χρονος εμφάνισε καρδιακή αρρυθμία, η πίεσή του και τα επίπεδα οξυγόνου καταποντίστηκαν.

Μισή ώρα μετά έπαθε καρδιακή προσβολή. Παρότι του παρασχέθηκε η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια και έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, ο άνδρας πέθανε δύο ώρες αργότερα.

«Είναι η πρώτη φορά που μια φαινομενικά απλή και ασφαλής επέμβαση μεγέθυνσης πέους, μέσω μεταφοράς λίπους, προκαλεί αιφνίδιο θάνατο υγιούς νέου ανθρώπου» τονίζεται στο περιοδικό Journal of Forensic Sciences.

Ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άνδρας είχε πάθει πνευμονική εμβολή. Φαίνεται πως λιποκύτταρα περνούν στη ροή του αίματος και μέσα στους πνεύμονες, προκαλώντας ρήξη των αιμοφόρων αγγείων.

Παρόμοιοι θάνατοι, υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα Independent, έχουν καταγραφεί σε επεμβάσεις ανόρθωσης γλουτών- που γίνονται με την ίδια μέθοδο.

Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο γίνονται πάνω από 8.000 επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους. Οι ειδικοί συστήνουν οι δύο διαδικασίες, μεγέθυνση και επιμήκυνση, να μην γίνονται μαζί αλλά με απόσταση μερικών εβδομάδων. Φαίνεται πως όταν γίνονται μαζί, είναι αυξημένος ο κίνδυνος «διαρροής» λιποκυττάρων και συνεπώς ο κίνδυνος θανάτου.

Google+ Followers

Συνεργαζόμενα Blogs