Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Κατερίνη: Με «ξένα» χρήματα έκανε τα ψώνια του 35χρονος δράστης


Γυναίκα επιχειρηματίας ανακάλυψε πως έλειπαν από το λογαριασμό της 1.897 ευρώ και έπαθε σοκ....




Ένας άνδρας μπήκε σε ένα κατάστημα στην Κατερίνη για να ψωνίσει αλλά βρήκε ευκαιρία να κάνει αγορές με χρήματα άλλων και εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της 44χρονης ιδιοκτήτριας για να “βουτήξει” μέσα από την τσάντα της την χρεωστική της κάρτα και τον κωδικό pin.

Η κλοπή έγινε στις 8 Αυγούστου και ο δράστης έτρεξε αμέσως σε ένα ΑΤΜ, από το οποίο “σήκωσε” όσα χρήματα του επέτρεπαν τα capital controls. Δεν αρκέστηκε σε αυτά, όμως, αλλά άρχισε να κάνει και... περιοδεία στα μαγαζιά της πόλης, από τα οποία αγόρασε διάφορα προϊόντα, πληρώνοντας με την κάρτα της άτυχης επιχειρηματία.

Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι από τον λογαριασμό της είχαν κάνει φτερά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνολικά 1.897 ευρώ και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνα και, από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες των τραπεζών τις ώρες που έγιναν οι συναλλαγές, εντόπισαν τον 35χρονο δράστη ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs