Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είναι μεταχειρισμένο και κοστίζει 4.3 εκατομμύρια ευρώ!!!!


Παρουσιάστηκε αρχικά ως πρωτότυπο… φόρος τιμής στον Sergio Pininfarina στην 83 Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (το 2013)....
Δύο χρόνια μετά μπήκε στην (περιορισμένη) παραγωγή. Τώρα ένα από τα μόλις 6 κομμάτια της Ferrari Sergio που κατασκευάστηκαν, είναι προς πώληση!
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το εντυπωσιακό supercar που βασίζεται στη Ferrari 458 Speciale, είναι διαθέσιμο μέσω του JamesEdition.com, βρίσκεται επί ολλανδικού εδάφους και είναι η πρώτη Sergio παραγωγής που κατασεκυάστηκε. Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα, ήταν στην έκθεση της Γενεύης του 2015.

Έχει «γράψει» 118 χιλιόμετρα, με τον ατμοσφαιρικό V8 της να αδημονεί να βρει κάποιον να τον ενεργοποιήσει. Πρόκειται για όχημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με την πρώτη παράδοση να γίνεται σε εκλεκτό πελάτη του Μαρανέλο με βάση την Ελβετία. Το εντυπωσιακό κίτρινο supercar είναι ντυμένο με δέρμα και αλκαντάρα στο εσωτερικό.

Προσφέρεται σε τιμή… ευκαιρίας, που ορίζεται στα 4.3 εκατομμύρια ευρώ! Είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη Γηραιά Ήπειρο καθώς μία Sergio βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία στην Ιαπωνία και τρεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Google+ Followers