Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΝΑΙ! είμαι γυναίκα 52 χρονών και κάνω σeξ μόνο με νεαρούς άνδρες και με γυναίκες


Τους λόγους για τους οποίους πλέον κάνει σeξ μόνο με άνδρες νεαρής ηλικίας εξηγεί 52χρονη σε ...
κείμενό της στη στήλη «My Life in Sεx» (όπου κάθε εβδομάδα ένας αναγνώστης περιγράφει τη σεξουαλική ζωή του) 





στον βρετανικό Guardian- η οποία, όπως σημειώνει, χώρισε με τον άνδρα της μετά από 25 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Ακολουθεί το κείμενο, στο οποίο η 52χρονη περιγράφει – ανώνυμα- την εμπειρία της και τους λόγους που την οδήγησαν να αναθεωρήσει τη σeξουαλική της ζωή.

«Τέσσερα χρόνια πριν, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, και τρία παιδιά. Η σeξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση "μια φορά στις δύο εβδομάδες", από αγγαρεία χωρίς καν προσδοκία οργασμού. Το πρόβλημα ήταν ότι, μόλις πάτησα τα 50, ένιωθα πιο ξαναμμένη από ποτέ. Από τότε που έμεινα μόνη μου, αναπληρώνω τον χαμένο καιρό».

«Γνώρισα κάποιον μέσω της δουλειάς λίγο μετά τον χωρισμό. Ήξερα ότι ήταν νεότερος από εμένα, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο. Ήταν 34 και με έκανε να βιώσω πράγματα που δεν πίστευα πως γινόταν: Έφτασα στο σημείο ακόμα και να λιποθυμήσω μια φορά, μετά από έναν πολύ έντονο οργασμό. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά αυτοί οι λίγοι μήνες που περάσαμε μαζί μου έδωσαν αρκετή σeξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μην προβληματίζομαι για την ηλικία μου. Όπως αποδεικνύεται, νεαροί άνδρες συχνά πλησιάζουν μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες για σeξ χωρίς πολλές επιπλοκές, καθώς πολλά κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν κάτι πιο μόνιμο».

«Οι άνδρες που γνώρισα μου έμαθαν την απελευθέρωση του διαχωρισμού του σeξ από την αγάπη. Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν φαινόταν να υπάρχει νόημα. Δεν είχε να κάνει με το να βρω σύζυγο, αλλά να διασκεδάσω».

«Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των s3x party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σεξ και με γυναίκες κάποιες φορές. Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα s3x party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες, με μέσο όρο ηλικίας, αν και κανείς δεν νοιάζεται πόσο είσαι. Διατηρώ υψηλά στάνταρ, και έχω διαπιστώσει πως οι νεαροί άνδρες είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν. Ίσως βρω κάποιον κοντά στην ηλικία μου, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη που θα συναντήσω».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs