Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Από υπέρβαρη έγινε αθλήτρια του τριάθλου πετυχαίνοντας την απόλυτη μεταμόρφωση


Η Elle Goodall είχε, κατά δήλωσή της, εθιστεί στο έτοιμο φαγητό, κατασπαράζοντας ακόμα και τρία...
μεγάλα γεύματα στην καθισιά της για να δαμάσει την πείνα της.




Η 29χρονη Αυστραλή έφτασε να ζυγίζει 184 κιλά, όταν ο γιατρός της την ενημέρωσε πως έτσι δεν θα έφτανε ούτε μέχρι τα 40 της.

Ακόμα κι έτσι όμως λίγοι θα περίμεναν τη δραστική αλλαγή όχι μόνο της σιλουέτας της, αλλά και του συνολικού τρόπου ζωής της.


Κι εκεί που λίγο πρωτύτερα δεν μπορούσε καν να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της, όπως εξομολογείται, μεταμορφώθηκε σε αθλήτρια του ιδιαιτέρως απαιτητικού τριάθλου!

Βλέπετε η Elle έχασε 115 κιλά χάρη στη δίαιτα και τη γυμναστική, κυρίως όμως χάρη στην αποφασιστικότητα και τη θέλησή της.


Όπως είπε στο «Channel Nine»: «Περνούσα μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και ήθελα κάτι που θα ήταν τεράστια πρόκληση. Και το τρίαθλο ήταν πάντα το απόλυτο για μένα, είναι τρία σπορ σε ένα. Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τον εαυτό μου που το κάνω αυτό».


Η Elle, με το πρώτο μετάλλιο από το τρίαθλο στο τσεπάκι της, συνεχίζει δυναμικά να ζει ως ολότελα διαφορετικός άνθρωπος, μεταφέροντας το μήνυμα πως αν το θέλει ο άνθρωπος, πραγματικά εμπόδια δεν υπάρχουν.


Όσο για τη δική της συμβουλή σε όσους παλεύουν με τα κιλά τους, να πάψουν να βρίσκουν δικαιολογίες…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs