Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σκηνικό που σοκάρει! Πανικός στην Πάτρα - Μητέρα το έκανε με τον κρεοπώλη για να...


Σκηνικό που σοκάρει σε περιοχή του νότιου διαμερίσματος της Πάτρας πριν από...
λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν εύπορο Πατρινό έμπορο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων 




και μια 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία βιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της μακρόχρονης ανεργίας της.


Η γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και εξασφάλισης των βασικών για τη διατροφή των δύο ανήλικων παιδιών της επισκέφτηκε στην επιχείρησή του τον εύπορο έμπορο από τον οποίο ζήτησε να τους δώσει επί πιστώσει τρία κιλά κρέας. Η απάντηση που εισέπραξε η γυναίκα ήταν σοκαριστική καθώς ο έμπορος της έκανε γνωστό πως τις κόβει τα βερεσέ γιατί ο λογαριασμός έχει φτάσει στα ύψη, εκτός και αν επιθυμεί η εξόφληση να γίνει με άλλο τρόπο, ζητώντας της να περάσει το μεσημέρι από εκεί για να τα πούνε μόνοι τους. Η γυναίκα έφυγε κλαίγοντας από το χώρο και προσπάθησε να βρει από αλλού τρόφιμα ωστόσο η προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Στις 15.00 το μεσημέρι της ίδια ημέρας η 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών πέρασε ξανά το κατώφλι του εμπόρου απαντώντας του θετικά αυτή τη φορά στον όρο που είχε βάλει, προκειμένου να συνεχίσει να τις δίνει τρόφιμα χωρίς να πληρώνει. Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στον ημιώροφο της επιχείρησης του, όπου για αρκετή ώρα ο έμπορος απολάμβανε το κορμί της 40χρονης, η οποία υπέκυψε στις ορέξεις του προκειμένου να εξασφαλίσει φαγητό για τα παιδιά της.

Ωστόσο η υπόθεση μετά από λίγη ώρα πήρε άλλη τροπή, καθώς στο κατάστημα – που ήταν κλειστό, μπήκαν τα δύο ενήλικα παιδιά του μαζί με ένα υπάλληλο της επιχείρησης, οι οποίοι επέστρεψαν από τις αποθήκες της επιχείρησης. Η ”σύλληψη” του πατέρα τους με την 40χρονη ζωντοχήρα προκάλεσε την οργή τους, ενώ όταν πληροφορήθηκαν από την ίδια τη γυναίκα με τι ανταλλάγματα δέχθηκε να βρεθεί ερωτικά μαζί του, η κατάσταση ξέφυγε, με το ένα από τα παιδιά του να επιτίθεται και να τον γρονθοκοπεί.

Οι γιοί του «φιλάνθρωπου» έμπορου δήλωσαν στην γυναίκα πως μπορεί να περνά από την επιχείρηση και να τις δίνουν τρόφιμα χωρίς να δίνει λογαριασμό στον πατέρα τους, ο οποίος για αρκετές ημέρες έφερνε τα σημάδια του ξυλοδαρμού από το γιό του στο πρόσωπο του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs