Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Οι πρώτες αλλαγές του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε στον ΠΑΟΚ και με το "καλημέρα" έχει φροντίσει να περάσει στην ομάδα του τα δικά του "θέλω"...
, έχοντας ως κύριο μέλημα να δώσει στους παίκτες του ξεκάθαρους ρόλους, κάτι που έμοιαζε χαμένο, επί Στανόγιεβιτς.




Ο 48χρονος τεχνικός, άλλαξε αμέσως το πρόγραμμα προπονήσεων. Ο προκάτοχός του στον πάγκο του Δικεφάλου, είχε "φορτώσει" την ομάδα με διπλές και επίπονες προπονήσεις, κάτι που δεν οδηγούσε πουθενά, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την ομάδα η φρεσκάδα.

Αυτό άλλαξε αμέσως και πλέον επί εποχής Λουτσέσκου, οι προπονήσεις είναι μονές και μειωμένες σε ένταση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει πάνω στην τακτική, θέλοντας σιγά σιγά να περάσει τα δικά του "θέλω" στους παίκτες του σχετικά με τον τρόπο που αυτός θέλει να αγωνίζονται.

Επίσης, ο Λουτσέσκου, μέσα από καθημερινές ομαδικές ή και ατομικές ομιλίες δίνει ξεκάθαρους ρόλους σε παίκτες της ομάδας, δίνοντάς τους να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς. Ενα επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως όλες οι προπονήσεις και οι ασκήσεις βασίζονται στο 4-2-3-1, σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια. 

Βέβαια και ο ίδιος γνωρίζει πως μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεσή του δεν είναι εύκολο να περάσει τις αλλαγές που θέλει στην ομάδα, όμως αισιοδοξεί πως ο ΠΑΟΚ θα έχει σαφώς καλύτερη εικόνα με τα φιλικά στο παιχνίδι με την Εστερσουντ, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs