Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Βγήκε να γιορτάσει που νίκησε τον καρκίνο και σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ένα βράχο


O 31χρονος μετά την επιτυχημένη πολύμηνη χημειοθεραπεία, σχεδίαζε να παντρευτεί με την μητέρα των δύο μικρών παιδιών του...




Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 31χρονο Βρετανό, καθώς σκοτώθηκε πέφτοντας από βράχια, σε έξοδο με φίλους του, προκειμένου να γιορτάσουν την νίκη του επί του καρκίνου, μετά από μήνες χημειοθεραπείας.


Ο Άνταμ Φέντον διαγνώστηκε πριν από εννέα μήνες με επιθετικό καρκίνο, που είχε “χτυπήσει” την καρδιά, τους πνεύμονες και τους λεμφαδένες. Ακολούθησαν έξι δύσκολοι μήνες με χημειοθεραπεία, διαδικασία από την οποία βγήκε νικητής, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί.

“Επιστρέφοντας” στην κανονική ζωή, ο Άνταμ άρχισε να κάνει σχέδια γάμου με την 33χρονη αρραβωνιαστικιά του, έχοντας βοηθούς σ’ αυτό τα δύο τους παιδιά 6 και 5 ετών και την 13χρονη κόρη της συντρόφου του από άλλη της σχέση.


Την προηγούμενη Παρασκευή αποφάσισε να βγει με φίλους του για να γιορτάσουν σε παμπ σε δημοφιλές παραλιακό μέρος στην Κορνουάλη τις θετικές εξελίξεις στο θέμα της υγείας του. Τα ξημερώματα του Σαββάτου σκυλί βρήκε το άψυχο σώμα του να κείτεται στα βράχια της παραλίας, με τις αρχές να μην έχουν αποφανθεί ακόμα για το τι συνέβη. Σε ανύποπτο χρόνο έφυγε από το μαγαζί, με τους φίλους του να θεωρούν ότι επέστρεψε σπίτι του.


Η οικογένειά του, πάντως, αφήνει αιχμές για την ελλιπή σήμανση των επικίνδυνων σημείων στην εν λόγω παραλία. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες έπεσε από τα ίδια βράχια και μια 40χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Πηγή : news247.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs