Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Η πρώτη ελληνική σχολή της «τέχνης» του έρωτα είναι γεγονός - Τι θα περιλαμβάνουν τα μαθήματα


Εάν υπάρχουν πράγματα που ντρέπεστε να ρωτήσετε για το σεξ, τότε η Ειρήνη Χειρδάρη είναι ο άνθρωπός σας, καθώς ανοίγει σχολή σeξ στην...
Ελλάδα.
Η πρώτη Ελληνίδα που ειδικεύεται στην τέχνη του eρωτα, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για σινγκλς, στρέιτ και γκέι για να δώσει τα φώτα της πάνω στο αντικείμενο.

Οπως αναφέρει η Espresso, η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι η επικεφαλής και μαζί της θα έχει μια ομάδα καθηγητών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο σeξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου. 

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σeξ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σeξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε! Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σeξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σeξουαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σeξ», λέει η Ειρήνη Χειρδάρη.

Οσο αναφορά το πρόγραμμα; Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες, ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σeξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αυνaνισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σeξ και τις καλύτερες τεχνικές αυνaνισμού για το ανδρικό μόριο.

«Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες» αποκαλύπτει η ίδια.

«Στον δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω έναν μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει με το cyber sεx. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Ήδη συμβουλεύω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σeξ και την ποιότητά του» αποκαλύπτει η κα Χειρδάρη ερωτώμενη για τους μαθητευόμενούς της.

Google+ Followers