Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Την απήγαγαν για να την βιάσουν και εκείνη τους ξέφυγε με μια απλή «νεκρά»


Τρεις νεαροί άνδρες στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, είχαν φτιάξει στο μυαλό τους το πλάνο για το πώς...
θα κλέψουν και θα βιάσουν μία 20χρονη κοπέλα. 




Το σχέδιο τους ωστόσο σκόνταψε στην ψυχραιμία και την ευρηματικότητα της κοπέλας αλλά και στην άγνοια τους όσον αφορά βασικές γνώσεις οδήγησης.

Τρεις επίδοξοι απαγωγείς πόνταραν στο γεγονός πως η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ είναι αυτόματα, και έβαλαν μπροστά το φρικτό σχέδιό τους.


Η Τζόρνταν Ντίνσμορ διηγείται στη New York Post, πως επέστρεφε στο σπίτι της από την δουλειά, όταν της επιτέθηκαν οι τρεις άντρες υπό την απειλή όπλου. «Με έβαλαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επιχείρησε να το οδηγήσει», αναφέρει η νεαρή. Ωστόσο κανείς από τους τρεις δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο, που είχε ταχύτητες και δεν ήταν αυτόματο.

Αμέσως ο ένας από τους τρεις εγκατέλειψε το σημείο και εξαφανίστηκε, όμως, όπως λέει η κοπέλα, οι άλλοι δύο την ανάγκασαν να οδηγήσει εκείνη, και να τους πάει σε ένα ΑΤΜ, όπου σήκωσαν λεφτά από την κάρτα της.


Οι δύο τους λέγανε μεταξύ τους πως θα την πήγαιναν στο σπίτι της θείας του ενός για να την βιάσουν. Έτσι την ανάγκασαν να μπει στη θέση του οδηγού και να οδηγήσει. Εκείνη λοιπόν έβαλε το λεβιέ των ταχυτήτων στο νεκρό και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πηδήξει έξω. Και το κατάφερε, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τους δύο κακοποιούς οι οποίοι ήταν και ανήλικοι, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs