Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Παρουσιάστρια χώρισε και αποκαλύπτει: Είχε τρομαχτικό πρόβλημα με τη ζήλια!


«Έκανα block, delete. Άρχισε και γινόταν πολύ επίμονος, ενώ...» 

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, επί χρόνια παρουσιάστρια του...
HIGH tv, την οποία γνωρίσαμε ως Γωγουλίνι στο ριάλιτι The wall χώρισε από την τελευταία της σχέση αν και ετοιμαζόταν τα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Η ίδια αποκάλυψε στο Ματσες Μούτσες πως η ζήλια ήταν ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε…

«Αν έχεις μια σχέση και πάει καλά, αυτή είναι η λογική ότι θα προχωρήσεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ε δεν προχώρησε. Δεν είμαι και πολύ υπέρ του γάμου, ούτε των παιδιών αν και τα λατρεύω.

Οι άντρες με ζηλεύουν πάρα πολύ. Ειδικά στην τελευταία μου σχέση είχε τρομακτικό πρόβλημα με τη ζήλια. Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε ήταν η ζήλια. Τη ζήλια την αντιμετωπίζω συχνά πυκνά, δεν είναι ότι είναι η πρώτη φορά. Μετά το τετράμηνο αρχίζουν.

Δεν είχα κρεμάσει και το νυφικό. Είχα απλά μια σχέση. Ήταν πολύ καλό παιδί και δεν έχω να του καταλογίσω και κάτι, απλά δεν ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν και η έντονη ζήλια. Ενώ στην αρχή με εμψύχωνε πολύ σε αυτά που κάνω, δηλαδή στα μαγαζιά που χορεύω έκανε μέχρι και live μεταδόσεις, αλλά μετά έπιασε μια υστερία.

Έκανα block, delete. Άρχισε και γινόταν πολύ επίμονος, ενώ ξεκαθαρίσαμε όμορφα, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου… εντάξει με διεκδικεί, δεν είναι κακό» ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Google+ Followers