Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Άγρια συμπλοκή με σιδερολοστούς στη Λαμία - Χτυπούσαν στα τυφλά


«Δια ασήμαντον αφορμή…» άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Λιανοκλαδίου με σιδερολοστούς, ξύλα και ...
άλλα αντικείμενα.




Σύμφωνα με το Lamiareport μια παρέα πέντε ατόμων που επέστρεφε στη Λαμία, γύρω στη 1:00' τα ξημερώματα έκανε στάση στο Λιανοκλάδι, για νερό. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 48χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από τη Λαμία, οι δυο γιοι του και δυο φίλοι τους.

Στην πλατεία υπήρχε παρέα από το Λιανοκλάδι με την οποία αρχικά υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο. Γρήγορα όμως τα αίματα άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Η παρέα από το Λιανοκλάδι κάλεσε ενισχύσεις και αμέσως έφτασαν στην πλατεία και άλλα άτομα, ανάμεσα τους και αλλοδαποί με σιδερολοστούς και ρόπαλα.

Η πενταμελής παρέα από τη Λαμία δέχθηκε άγρια επίθεση από 15 άτομα, που χτυπούσαν στα τυφλά. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και δεν πίστευε στα μάτια του αφού η πλατεία είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. 

Οταν έφθασε η αστυνομία εξαφανίστηκαν. Ο 48χρονος πατέρας, που μπήκε μπροστά να προστατέψει τα παιδιά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος και φέρεται να έχει κατάγματα στα πόδια και αλλού.

Αγνωστη παραμένει η αφορμή του καυγά, η εξέλιξή του ωστόσο είναι εξαιρετικά σοβαρή, κρίνοντας και από τις κατηγορίες που βαραίνουν δύο τουλάχιστον άτομα που αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για δύο Έλληνες, κατοίκους Λιανοκλαδίου, που κατηγορούνται για πρόκληση βαρέων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Φωτό αρχείου

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs