Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Καβάλα: Συνελήφθη δολοφόνος μετά από επτά χρόνια


Στην Κέρκυρα τον Μάρτιο του 2010 σκότωσε μαζί με άλλους συνεργούς έναν άνδρα και...
για επτά χρόνια ζούσε ελεύθερος έχοντας διαφύγει από το νησί των Φαιάκων ένας 35χρονος Έλληνας, τα ίχνη του οποίου εντοπίστηκαν τελικά στην Καβάλα.
Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας, που ήξεραν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, τον βρήκαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δολοφόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 46χρονος από τη Ρουάντα, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ο Αφρικανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Αθήνα όπου θα απολογηθεί.

Google+ Followers

Συνεργαζόμενα Blogs