Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την Στεφανίδη


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη που την Κυριακή...
επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου



, που διεξάγεται στο Λονδίνο, με άλμα στα 4,91 μέτρα.

Αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία, τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων να συγχαρούν την μεγάλη αθλήτρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους».

«Συγχαρητήρια στην @KatStefanidi για το χρυσό στο #London2017 . Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.


ΣΥΡΙΖΑ: Ολόψυχα συγχαρητήρια

«Ολόψυχα συγχαρητήρια» δίνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο Λονδίνο.

«Μια καταπληκτική εμφάνιση που μάγεψε όχι μόνο το κοινό του σταδίου, αλλά όλο τον κόσμο. Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την ίδια και τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή και σύζυγό της, και σε όσους στήριξαν την Κατερίνα Στεφανίδη στο δρόμο για την επιτυχία της» αναφέρει στο μήνυμά του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


ΝΔ: Με ένα ακόμη χρυσό άλμα πέταξε ως την κορυφή του κόσμου

Η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Κατερίνας Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κατερίνα Στεφανίδη με ένα ακόμη χρυσό άλμα πέταξε ως την κορυφή του κόσμου. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου επιβεβαιώνει την τεράστια αξία της και επιβραβεύει τη σκληρή της προσπάθεια.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια συμβολίζει την Ελλάδα που τολμά να κοιτά ψηλά, που υπερβαίνει τις δυσκολίες και πετυχαίνει τους στόχους της. Ενα μεγάλο μπράβο στην αθλήτρια - πρότυπο για το νέο της θρίαμβο. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει, με την ίδια συνέπεια, να σηκώνει την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου».


ΑΝΕΛ: Ανέβασε την Ελλάδα στα ύψη

«Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει με σκληρή προσπάθεια και επιμονή να κατακτά κορυφές στο επί κοντώ. Για ακόμη μια φορά ανέβασε την Ελλάδα στα ύψη και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Θερμά συγχαρητήρια» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.


ΚΚΕ: Θερμά συγχαρητήρια

«Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα της επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμά της. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή συνέχεια» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας για τη νέα επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη.


Θεοδωράκης: Η σκληρή προσπάθεια υψώνουν τις σημαίες στον ψηλότερο ιστό

«Μετά την ύψιστη αθλητική διάκριση που πέτυχε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio, η Κατερίνα Στεφανίδη ήλθε σήμερα να επιβεβαιώσει πως είναι η κορυφαία αθλήτρια επί κοντώ των τελευταίων ετών. Η ελληνίδα αθλήτρια, που συνδυάζει τις κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις με σπουδές υψηλού επιπέδου, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η ικανότητα, ο προγραμματισμός, η στοχοπροσήλωση και πάνω από όλα η σκληρή προσπάθεια υψώνουν τις σημαίες στον ψηλότερο ιστό. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χαμόγελο που έφερε και απόψε στα ελληνικά σπίτια», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter.


Λεβέντης: Μας έκανε όλους υπερήφανους

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Μας έκανε όλους υπερήφανους», δήλωσε ο κ. Λεβέντης και σημείωσε: «Μαζί με το χρυσό μετάλλιο σήκωσε και την Ελλάδα στα ύψη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα μας. Όποιος δουλεύει σκληρά, με σχέδιο και βάζει στόχους έχει και επιτυχίες. Και η Κατερίνα τα έχει όλα αυτά. Μπράβο χρειαζόμαστε αυτές τις στιγμές».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs