Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Στο Βερολίνο ετοιμάζουν δημόσιες τουαλέτες κοινές για άνδρες και γυναίκες!


Σύμφωνα με το σχέδιο του αριστερού συνασπισμού που κυβερνά την πόλη, «στο μέλλον θα πρέπει...
μα προσφέρουμε ουρητήρια που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ' όλα τα φύλα»

Οι αξιωματούχοι της πόλης του Βερολίνου ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα των τεράστιων ουρών στις γυναικείες τουαλέτες, εγκαινιάζοντας τις τουαλέτες ουδέτερου φύλου!

Σε ένα έγγραφο 99 σελίδων με τίτλο «Το σχέδιο Τουαλετών για το Βερολίνο», ο αριστερός συνασπισμός που κυβερνά την γερμανική πρωτεύουσα, δεσμεύτηκε να κατασκευάσει τουαλέτες για άνδρες και γυναίκες.

Σύμφωνα με το σχέδιο, «στο μέλλον θα πρέπει μα προσφέρουμε ουρητήρια που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ' όλα τα φύλα». 

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, το σχέδιο είναι μια ευκαιρία για το Βερολίνο να δείξει ότι είναι καινοτόμο.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι νέες γερμανικές τουαλέτες του μέλλοντος, θα είναι οι καλά φωτισμένοι εξωτερικοί χώροι, συναγερμοί έκτακτης ανάγκης, επιγραφές ουδέτερες για τα φύλα και καθαρή ορατότητα στην είσοδο.

Στο μεταξύ, ο καθηγητής Μέτε Ντεμιρίζ του πανεπιστήμιου του Γκέλζενκιρχεν, τόνισε ότι εξαιτίας της συνήθειας των γυναικών να τραβούν καζανάκι τρεις φορές σε κάθε επίσκεψή τους στην τουαλέτα, τα κοινά ουρητήρια μπορούν να φανούν χρήσιμα και να εξοικονομήσουν νερό. 

Όπως αποκάλυψε, μαι σχεδιαστική ομάδα ήδη εργάζεται στην δημιουργία ενός ουρητηρίου με χωρίσματα και πόρτες. Το χώρισμα θα είναι μέχρι κάτω, ενώ το σχέδιο θα επιτρέπει τη γυναίκα να ακουμπά την πλάτη της στο τοίχο.

Google+ Followers