Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κόντεψε Να Χάσει Το Παιδί Της Εξαιτίας Του Ακραίου Εθισμού Της. Δείτε ΤΙ Κάνει Και ΠΩΣ Είναι Σήμερα Η «Μαυρισμένη Μαμά»


Η Patricia Krentcil, η οποία με το βαθύ-χάλκινο χρώμα της κέρδισε το ψευδώνυμο «η μαύρη μαμά», έγινε...
η πιο δημοφιλής νοικοκυρά το 2012, αφού τα νέα για τον ακραίο εθισμό της εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο το διαδίκτυο.





Η μητέρα από το Νιου Τζέρσεϋ ήταν εθισμένη στο μαύρισμα και τα ΜΜΕ προκάλεσαν έντονη διαμάχη όταν ανέφεραν ότι η 5 ετών κόρη της πήγαινε στο σχολείο με εγκαύματα σε όλο το σώμα της.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε το μικρό κορίτσι μαζί της σε μια συνεδρία μαυρίσματος , παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται τα παιδιά κάτω των 14 ετών να κάνουν χρήση μαυρίσματος.


Στη συνέχεια συνελήφθη, αλλά η δικαστική επιτροπή τελικά διαπίστωσε ότι δεν ήταν ένοχη επειδή δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία να υποστηρίζουν τις κατηγορίες εναντίον της.


Τα τελευταία 5 χρόνια, η Patricia εγκατέλειψε το μαύρισμα μετά από παρέμβαση της οικογένειάς της. Κατάφερε να κρατήσει τη φήμη της ζωντανή συμμετέχοντας σε διάφορα έργα. Ασχολήθηκε με τη μουσική, έκανε εμφανίσεις σε μια ταινία ενηλίκων και προώθησε ένα βιβλίο περιποίησης.

Περίπου ένα χρόνο μετά τις κατηγορίες για την ασφάλεια του παιδιού, η Patricia μπήκε σε διαδικασία αποτοξίνωσης από την κατάχρηση αλκοόλ και πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, Richard.

Η 50χρονη χωρίς το μαύρισμά της, επανέφερε τη ζωή της στο προσκήνιο. Τον Μάρτιο, ήταν καλεσμένη στο «Show Howard Stern» και είπε στους ακροατές ότι μπορεί να μετακομίσει στο Ντάλας με έναν άντρα που γνώρισε σε ένα πάρτι. Τον περιέγραψε ως «τον τέλειο άντρα!»


Το περιοδικό «Life and Style» παρουσίασε πρόσφατα φωτογραφίες που δείχνουν τη νέα εμφάνισή της. Ρίξε μια ματιά:


Αυτή τη στιγμή ανήκει στο «The Howard Stern Show Wack Packers», μια ασυνήθιστη ομάδα κωμικών.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs