Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την ίδρυση τμήματος futsal


Η ίδρυση του τμήματος futsal του Παναθηναϊκού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις...
τάξεις του κόσμου, με αποτέλεσμα ο Ερασιτέχνης να δώσει κάποιες εξηγήσεις.
Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σιγοσβήνουν... Το ιστορικό τμήμα του γυναικείου βόλεϊ δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α1 της νέας σεζόν, το πόλο Ανδρών ακολούθησε και αυτό τον ίδιο δρόμο, ενώ ο βόλεϊ Ανδρών και το μπάσκετ Γυναικών δίνουν τεράστιο αγώνα, προκειμένου να βρουν τα χρήματα και να κατεβάσουν ομάδες που θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Την ώρα, λοιπόν, που το σωματείο βιώνει αυτή την κατάσταση, η διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο, προχωρούσε στην ίδρυση τμήματος futsal σε συνεργασία με την Αθήνα 90. Κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας, όχι μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά και για το ηθικό της υπόθεσης, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν διαφορετική φιλοσοφία σε ανάλογα θέματα.

Προτιμούν, δηλαδή, τα νεοσύστατα τμήματα να ξεκινούν από τις χαμηλές κατηγορίες και να κερδίσουν στα γήπεδα την άνοδό τους στις μεγάλες, παρά αυτό να γίνεται μέσω συγχωνεύσεων.

Σε αυτό, η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν απαντήσεις. Έδωσε όμως για το οικονομικό κομμάτι της όλης συμφωνίας, με την παρακάτω ανακοίνωσή της...


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας διοριστεί από το Πρωτοδικείο και έχοντας ΠΛΗΡΗ επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να συμβάλλει στην αύξηση του χρέους του Π.Α.Ο. ΟΥΤΕ κατά 1 ευρώ.

Ως εκ τούτου η συμφωνία και η ίδρυση του τμήματος FUTSAL θα έχει πάγια οικονομικά οφέλη για τον Σύλλογο, μιας και τα αγωνιστικά έξοδα θα καλύπτονται από τον ΑΘΗΝΑ 90, σύλλογος με τον οποίον ο ΠΑΟ υπέγραψε σύμβαση. Βάσει της σύμβασης αυτής ο Σύλλογος μας ΜΟΝΟ θα εισπράττει επί των εσόδων του τμήματος από εγγραφές ακαδημιών, χορηγιών, κλπ, χωρίς να εκταμιεύει το παραμικρό ποσό. Με την πάροδο δε του χρόνου, και με την γιγάντωση του συγκεκριμένου τμήματος τα οφέλη αυτά θα βοηθήσουν άμεσα στην εξυπηρέτηση ρυθμίσεων και χρεών που βαρύνουν τον Π.Α.Ο...

Οι γνώστες δε του χώρου γνωρίζουν ότι αρκετές ομάδες της Super League έχουν ήδη ιδρύσει, ή σκοπεύουν να ιδρύσουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ΚΑΙ με κέρδος για τον Σύλλογο.
Πηγή: gazzetta.gr

Google+ Followers