Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

O χρεοκοπημένος βασιλιάς του Instagram που χρωστάει περισσότερα από όσα οι ακόλουθοί του


Θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους πλεϊμπόι στην Ιταλία. Άλλωστε τα σχεδόν ...
11 εκατ. ακόλουθοί στο Instagram δείχνουν πως ο Τζανλούκα Βάκι κάνει γκελ στην κοινωνία της γείτονας και όχι μόνο.




Με κοντό λευκό γένι και σώμα μαυρισμένο από τον ήλιο, μυώδες και με τατουάζ, αυτός ο κληρονόμος ενός μεγάλου ιταλικού βιομηχανικού ομίλου σκηνοθετεί τη χρυσή ζωή του ιδιόρρυθμου εκατομμυριούχου, με χορευτικά βήματα μπροστά σε πισίνες, πολυτελή αυτοκίνητα και ιδιωτικά τζέτ για βραδιές στο Σεν-Τροπέ ή το Λας Βέγκας.


Ο 5οάρης πλέον Βάκι, υποστηρίζει πως εργάσθηκε σκληρά επί 20 χρόνια πριν αποφασίσει να πάρει τη σύνταξή του έπειτα από μια υπαρξιακή κρίση από την οποία άντλησε το σύνθημά του, «Enjoy» (Απόλαυσε), το οποίο αναγράφει σε καταχωρίσεις και στο ομώνυμο βιβλίο που εξέδωσε πέρυσι.

Στις φωτογραφίες του, οι σέξι γυναίκες διαδέχονται η μια την άλλη ενώ η ζωή μέσα στη χλιδή, τα πλούτη και την διασκέδαση ξεχειλίζει από κάθε καρέ. Όμως σύμφωνα με την Quotidiano Nazionale, μια κοινοπραξία τοπικών εφημερίδων της βόρειας Ιταλίας, η ζωή του «Mister Enjoy» δεν είναι τόσο ανέμελη όσο την παρουσιάζει.


Τις τελευταίες ημέρες, η τράπεζα Banco BPM του κατέσχεσε πολλές επαύλεις, ένα γιωτ και το μερίδιό του σ' ένα γήπεδο γκολφ κοντά στην Μπολόνια (βόρεια Ιταλία). Η συνολική αξία των κατασχεθέντων άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Προηγουμένως η τράπεζα είχε παγώσει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του εξαιτίας ενός ισόποσου χρέους που δεν είχε αποπληρωθεί.

Ο ίδιος απάντησε σκωπτικά πως «δεν είναι παρά ένα μικρό παθητικό».


Από χθες, οι Ιταλοί χρήστες του Ίντερνετ ωστόσο «γλεντούν» τα «βάσανα» του πλεϊμπόι, και παρωδούν τις πόζες του και τις χορογραφίες του μπροστά από θαλάσσια ποδήλατα και πλαστικές πισίνες. Ακόμα και σελίδα στο Facebook δημιουργήθηκε με το όνομα… «Βρείτε μια δουλειά για τον Τζανλούκα Βάκι».
  








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs