Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Πέθανε στο κελί του ο serial killer της Βαλτιμόρης -Ελεγε ότι πουλούσε σάντουιτς με κρέας από τα θύματά του


Ο serial killer της Βαλτιμόρης, που υποστήριζε ότι πουλούσε σάντουιτς με κρέας από τα θύματά του, τα οποία τεμάχιζε...
, πέθανε στο κελί.




Ο Τζόι Μέθενι βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του σε φυλακή του Μέριλαντ. Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, γλιτώνοντας τη θανατική ποινή έπειτα από έφεση. Ο 62χρονος είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία δύο γυναικών στη Βαλτιμόρη τη δεκαετία του '90: της Κάθι Μαγκάζινερ και της Κίμπερλι Σπάισερ. Ο ίδιος όμως ισχυριζόταν ότι είχε σκοτώσει συνολικά δέκα άτομα. 

Ο 62χρονος είχε δηλώσει ότι άρχισε να σκοτώνει όταν η σύζυγός του εθίστηκε στο κρακ και τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί της τον 6χρονο γιο τους, γράφει η Daily Mail.

Τον Ιούλιο του 1994 γνώρισε την Μαγκάζινερ σε ένα μπαρ και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο τροχόσπιτο στο οποίο έμενε, σε μία απομακρυσμένη τοποθεσία στη Βαλτιμόρη. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι έκανε σεξ μαζί της και στη συνέχεια την στραγγάλισε με ένα καλώδιο και την έθαψε εκεί.

Το άψυχο σώμα της Σπάισερ είχε εντοπιστεί τον Δεκέμβριο του 1996 και λίγες ημέρες αργότερα ο Μέθενι υπέδειξε στην αστυνομία πού βρίσκονταν ότι είχε απομείνει από την αποκεφαλισμένη Μαγκάζινερ. Οι αρχές δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν επαρκείς αποδείξεις για να του απαγγείλουν κατηγορίες για όλες τις δολοφονίες που ισχυριζόταν ότι διέπραξε.

Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, παραδέχθηκε ότι δεν είχε άλλη δικαιολογία πέρα από ότι του άρεσε η πράξη του. «Αίσθηση δύναμης... δεν ξέρω. Φτιάχτηκα πολύ από αυτό», τους είπε ακόμη. Πριν καταδικαστεί για τους θανάτους των δύο γυναικών, είχε απαλλαγεί για τη δολοφονία δύο άστεγων ανδρών με τσεκούρι, αν και αργότερα παραδέχθηκε ότι ήταν ένοχος.

Σε μία υποτιθέμενη ομολογία του, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είχε υποστηρίξει ότι τεμάχισε τα σώματα των δύο γυναικών και πούλησε το κρέας τους σε σάντουιτς που έφτιαχνε σε κιόσκι. Αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ στο δικαστήριο.

«Η γεύση της ανθρώπινης σάρκας μοιάζει πολύ με του χοιρινού. Αν τα ανακατέψεις, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά», είχε γράψει από τη φυλακή. Μάλιστα, κατέληγε σε αυτή τη γραπτή ομολογία προειδοποιώντας τους πεινασμένους ταξιδιώτες. «Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα κιόσκι που δεν έχετε ξαναδεί, σκεφτείτε αυτή την ιστορία πριν δαγκώσετε αυτό το σάντουιτς. Μερικές φορές δεν ξέρεις ποιον μπορεί να τρως», ήταν τα φρικτά λόγια του.

Στη δίκη, δήλωσε ένοχος για τις δολοφονίες των Σπάισερ και Μαγκάζινερ και εκλιπαρούσε να του επιβληθεί η θανατική ποινή. «Δεν θα πω ποτέ ''συγγνώμη'' γιατί θα ήταν ψέμα», είχε πει στο δικαστήριο. «Είμαι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να εγκαταλείψω τη ζωή για αυτό που έκανα, να με κρίνει ο Θεός και να με στείλει στην κόλαση για την αιωνιότητα», είπε ακόμη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs