Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η Sofia Vergara παραπονιέται για το «γιγάντιο» στήθος της


Η Sofia Vergara φωτογραφίζεται ολόγυμνη, κρύβοντας το εκρηκτικό μπούστο της με τα χέρια της, καθισμένη σταυροπόδι....
Η 45χρονη Κολομβιανή ηθοποιός ποζάρει 




για το γυναικείο περιοδικό «Women's Health» και εξομολογείται ότι η γυμναστική για εκείνη φαντάζει μαρτύριο.

«Είναι μαρτύριο για μένα. Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν κάνω γυμναστική, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και στο τέλος, αφού ξέρω ότι θα ξανακάνω γυμναστική», εξομολογείται.

Όπως τόνισε, δεν τη βοηθά και το σώμα της: «Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και λεπτό σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up». Αν και παραδέχεται ότι θα ήθελε να είναι πιο αθλητικός τύπος, το «γιγάντιο στήθος της», δεν της το επιτρέπει. «Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αθλητική αλλά όταν έχεις γεννηθεί με αυτό το "γιγάντιο στήθος"… το έχω από τα 13 μου και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμεινα έγκυος και γέννησα», λέει.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός τονίζει πως έχει μάθει να αποδέχεται τις αλλαγές που συμβαίνουν πάνω της με το πέρασμα του χρόνου: «Είμαι 45. Ακόμη και αν το θέλεις, σε αυτή τη φάση της ζωής σου, δεν μπορείς να είσαι τέλεια. Δεν είναι ότι μισείς το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι τέλεια ή σε αναστατώνει, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Αλλάζουμε. Το βλέπω και επάνω μου. Θέλω να φαίνομαι της ηλικίας μου, αλλά θέλω να φαίνομαι υπέροχη. Νομίζω ότι αν πάθεις εμμονή με το να φαίνεσαι νεότερη, θα τρελαθείς. Ο κόσμος λέει ότι μοιάζω με 20χρονη. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το δέρμα μας είναι διαφορετικό!».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs