Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

11 ιστορίες απιστίας: Δείτε πως το έμαθαν οι …«κερατάδες»


Εάν ποτέ έχετε μάθει ότι ο σύντροφός σας σας απατά, τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι σαν να σας έχουν ρίξει μία γροθιά στο στομάχι...
Ακόμα κι αν η σκέψη είχε περάσει από το μυαλό σας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το σοκ του να έχει κανείς αποδείξεις.




Το συναίσθημα μπορεί να είναι κοινό για όλους αλλά ο τρόπος που το ανακάλυψε κανείς έχει διαφορετικές εκδοχές. Άντρες και γυναίκες μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες απιστίας...


Το έμαθα από το τρίτο πρόσωπο

«Η ερωμένη του μου το είπε την ώρα που ήμασταν στον γάμο ενός κοινού γνωστού. Παρέμεινα ψύχραιμη μέχρι να φύγω γιατί δεν ήθελα να δώσω σε κανέναν από τους δύο τη χαρά να με δουν να ξεσπάω ή να χαλάσω την ημέρα της νύφης και του γαμπρού με τις φωνές μου».


Την πρόδωσε ο λογαριασμός τηλεφώνου

«Ο λογαριασμός τηλεφώνου ήταν τρεις φορές μεγαλύτερος από άλλες φορές και οι περισσότερες κλήσεις ήταν προς έναν αριθμό που δεν γνώριζα. Η μεγαλύτερη ειρωνεία ήταν ότι είχε και εταιρικό τηλέφωνο που μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τα τηλεφωνήματά της και δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. ο τρίτο πρόσωπο ήταν κάποιος που δούλευαν μαζί και πλέον πιστεύω ότι κατα βάθος ήθελε να το μάθω γιατί ήταν αδύναμη για να μου το πει η ίδια»


Το Facebook με έβαλε σε υποψίες

«Είχε ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook με άλλο όνομα και μία μέρα το είδα στο κουτάκι που προτείνει φίλους για να προσθέσεις. Μόλις το είδα σκέφτηκα ότι αυτή η κοπέλα μοιάζει πολύ με τη σύντροφό μου και κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά, συνειδητοποίησα ότι είναι πράγματι εκείνη και είναι ζευγάρι με κάποιον άλλον»


Μου το είπε ο άντρας μου πάνω στη μετακόμιση

«Ήμουν στο αυτοκίνητο και οδηγούσα προς την καινούρια πόλη που μετακομίζαμε. Εκείνος είχε πάει μερικές μέρες νωρίτερα και περίμενε να είμαστε 100χλμ μακριά για να μου το πει. Αυτό συνέβη αφού είχα πάρει μετάθεση στη δουλειά μου, είχαμε ξενοικιάσει το παλιό μας σπίτι, είχα γεμίσει ένα φορτηγό με τα υπάρχοντά μας και είχα το παιδί στο αυτοκίνητο. Έκανα αναστροφή και γύρισα πίσω».


Μου το είπε η ίδια

«Μου ζήτησε να μείνω στο σπίτι κάποιου φίλου γιατί ο πρώην της θα ερχόταν να μείνει σπίτι της για μερικές μέρες. Ήταν πάντοτε ευθύς για όλα και αυτό δεν αποτέλεσε εξαίρεση».


Τον έπιασα στα πράσα

«Γύρισα μία μέρα νωρίτερα από τη δουλειά και τους έπιασα στα πράσα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά αυτή είναι η αλήθεια».


Είδα ένα μήνυμα

«Χρησιμοποιούσα το κινητό του για να κάνω μερικά τηλεφωνήματα (με τις ευλογίες του) ενώ εκείνος ήταν στο γυμναστήριο, όταν του ήρθε ένα μήνυμα από την πρώην κοπέλα του με την οποία μιλούσαν τακτικά. Πάντοτε ένιωθα άβολα με αυτή την κατάσταση αλλά ήταν παντρεμένη και εκείνος επέμενε ότι ήταν πολύ καλοί φίλοι, οπότε επέλεξα να τον πιστέψω και να τον εμπιστευτώ. Μαζί με το μήνυμα, εμφανίστηκε και ένα μέρος του κειμένου που έλεγε κάτι περίεργο όπως «απλά σου στέλνω για να σου πω ότι σε αγαπάω», οπότε δεν αντιστάθηκα και το άνοιξα. Βρήκα ολόκληρο το ιστορικό της συνομιλίας τους και κατάλαβα ότι έστελναν μηνύματα κάθε πρωί, ακόμα και την ώρα που κοιμόμουν δίπλα του. Όταν γύρισε σπίτι δεν ήμουν εκεί».


Το έμαθα μέσα στο αεροπλάνο

«Είχαμε μπει μόλις μέσα στο αεροπλάνο για να πάμε στο Λονδίνο και η σύντροφός μου έβγαλε το κινητό της για να μου δείξει μία φωτογραφία και η οθόνη άνοιξε σε μία συνομιλία με έναν άντρα που τον ήξερα κι εγώ που της έγραφε ότι θα του λείψει. Πριν προλάβω να αντιδράσω η πόρτα του αεροπλάνου έκλεισε πίσω μας. Ηταν μια μαρτυρική πτήση».


Έλαβα ένα ανώνυμο γράμμα

«Βρήκα ένα γράμμα στο γραμματοκιβώτιο και όταν το άνοιξα βρήκα μέσα όλο το ιστορικά από συνομιλίες μέσω μηνυμάτων του πρώην, πλέον, άντρα μου και της ερωμένης του. Το χειρότερο; ήμουν επτά μηνών έγκυος».


Μου το είπε ένας κοινός γνωστός

«Με πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός μας και μου είπε ότι είδε τη γυναίκα μου να είναι πολύ κοντά με έναν άλλον άντρα σε ένα μπαρ».


Έλαβα μήνυμα στο κινητό από την ερωμένη

«Το τρίτο πρόσωπο μου έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι μόλις τον χώρισε και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να του στείλω και εγώ για να τον ρωτήσω πώς είναι να σε χωρίζουν δύο άτομα την ίδια μέρα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs