Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας «σύγχρονος» Καζανόβας με 120 γυναίκες και 28 παιδιά


Παντρεύτηκε 120 γυναίκες και απέκτησε μαζί τους 28 παιδιά. Ο Tambon Prasert, ο οποίος είναι επικεφαλής της...
περιφέρειας Phromnee στην επαρχία Nakorn Nayok της Ταϊλάνδης πρόσφατα, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει παντρευτεί παράνομα περισσότερες από 100 γυναίκες.




Ο 58χρονος, που είναι και ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης οικοδομικής επιχείρησης, κάλεσε πρόσφατα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο σπίτι του για να ρίξει φως στην οικογενειακή του ζωή καθώς τα τοπικά ΜΜΕ τον είχαν πολιορκήσει με ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι έχει περισσότερες από 100 συζύγους σε ολόκληρη τη χώρα, εκείνος δήλωσε στη Daily News: «Έχω 120 συζύγους και 28 γιους και κόρες», εξηγώντας πως ξεκίνησε να παντρεύεται πολύ νέος, όταν ήταν μόλις 17 χρόνων.

«Ο πρώτος γάμος μου έγινε όταν ήμουν 17. Η πρώτη μου γυναίκα ήταν ένα ή δύο χρόνια νεότερη από μένα και είχαμε τρία παιδιά. Μετά έκανα κι άλλους γάμους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν με μικρότερες από εμένα γυναίκες, όλες κάτω των 20. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτερες». Ο ίδιος, μάλιστα, κάθε φορά δεν παρέλειπε να λέει στη νέα του γυναίκα ότι είχε κι άλλες συζύγους.

Όσο για την φροντίδα των 120 συζύγων και των 28 παιδιών, αυτή δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για τον Prasert, ο οποίος πάντα παρείχε στις οικογένειές του όλα όσα χρειάζονταν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs