Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη 34χρονος Ιρακινός- Κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο!


Περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει την ΕΛΑΣ. Συνελήφθη 34χρονος ιρακινός το μεσημέρι ...
του Σαββάτου. Κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.




Περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει την ΕΛΑΣ. Συνελήφθη 34χρονος ιρακινός το μεσημέρι του Σαββάτου. Κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα", ο 34χρονος κινούνταν απειλητικά ανάμεσα στους πολίτες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι ειδοποιήθηκαν μάλλον από τον φύλακα του Μουσείου. Ο 34χρονος είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές. 

Όμως, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα "Το Βήμα" προ τριημέρου είχαν προσαχθεί από την πλατεία Κολιάτσου τέσσερα άτομα από το Μπαγκλαντες με την υπόνοια ότι ήλεγχαν μουσουλμάνους για την εφαρμογή της "Σαρίας".

Επιπλέον έχουν διαπιστωθεί ακραία κηρύγματα σε 7-8 άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Στελέχη της ΕΛΑΣ επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα του 34χρονου , αν έχει ψυχολογικά προβλήματα κι αν είχε "θρησκευτικούς" λόγους για αυτή την κίνηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πάντως να ανέφερε στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να εκφοβίσει τους πολίτες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs