Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ζακ Σιράκ: Το «γρήγορο πιστόλι» του σεξ - Την βραδιά που σκοτώθηκε η Νταϊάνα το «έκανε» με την Κ.Καρντινάλε


Το «γρήγορο πιστόλι» του σεξ θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ και σε...
βιβλίο αφιερωμένο για την σεξουαλική του ζωή αποκαλύπτεται ότι την βράδια που σκοτώθηκε η Νταϊάνα το «έκανε» με την Κ.Καρντινάλε
«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαρτακτικά, γιατί προτιμούσε την ποσότητα έναντι της ποιότητας» υποστηρίζει ο συγγραφέας ενώ αναφέρει νεαρές γυναίκες γυμνές στο προεδρικό αεροσκάφος που περίμεναν «γεμάτες πόθο» τον Γάλλο πρόεδρο!

Ο Ζακ Σιράκ, ήταν διαβόητος γυναικάς και ο συγγραφέας Αρνό Αρντουάν χρησιμοποιώντας μαρτυρίες μιας στενής συνεργάτιδας του. αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες στο βιβλίο με τίτλο «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber) για τις σχέσεις του και τα όργια που διοργάνωνε με τη συμμετοχή, πολλές φορές, άλλων επιφανών στελεχών.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο «γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ». 
Ο ίδιος είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «τρια λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του.

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαρτακτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και επειδή η ποσότητα είχε το προβάδισμα έναντι της ποιότητας» γράφει ο Αρντουάν.

Περιγράφοντας τις κατηγορίες των ερωμένων του προέδρου της Γαλλίας από το 1995 έως το 2007 ο συγγραφέας του βιβλίου γράφει «υπήρχαν οι συνηθισμένες, οι αγαπημένες και αυτές που κατάφερναν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσουν τον πρόεδρο».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, υποστηρίζεται ότι «υπήρξαν γυναίκες που ανέβαιναν στο αεροπλάνο και τον περίμεναν γυμνό στον ιδιωτικό του χώρο γεμάτες πόθο».

Επικαλείται, δε, ένα περιστατικό σε ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο νησί Ρεουνιόν όταν μια νεαρή γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αυτός της απάντησε κυνικά: Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις.

Υποστηρίζεται, ακόμα, ότι το βράδυ που του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1997, ο Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.


Στο ίδιο βιβλίο, περιγράφεται, τέλος, ένα επεισόδιο με την υγεία του Σιράκ το 2015 όταν μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή είχε μπερδέψει τα φάρμακά του.

Google+ Followers