Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Μητέρα με τεράστια κοιλιά νομίζει ότι περιμένει δίδυμα. Αυτό όμως που δείχνει ο υπέρηχος, κάνει τους γιατρούς να παγώσουν


Toν Μάρτιο του 2017, η Danielle Thrasher και ο σύζυγός της Joseph έμαθαν ότι περίμεναν ένα παιδί. Έπειτα από δύο χρόνια...
προσπαθειών να αποκτήσουν ένα παιδί, η ευχή τους γινόταν πραγματικότητα.




Την έκτη εβδομάδα κύησης, η Danielle έμαθε ότι κυοφορούσε δίδυμα. Οι μελλοντικοί γονείς εξεπλάγησαν, αλλά δεν το νέο δεν ήταν απροσδόκητο. Η Danielle και ο Joseph είχαν και οι δύο ιστορικό με δίδυμα στις οικογένειές τους.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο γιατρός ζήτησε από τη Danielle να την ξανά για ένα υπερηχογράφημα. Όμως αυτή τη φορά, με μεγάλη έκπληξη έμαθαν ότι κυοφορούσε…τρίδυμα!

«Ήμασταν σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι ταυτόχρονα. Πως θα μεγαλώνουμε τρία μωρά;» αναρωτήθηκε η Danielle.

«Ο γιατρός μας είπε να μην αναφέρουμε προς το παρόν την τριπλή εγκυμοσύνη, ώστε όλα να είναι εντάξει. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του γιατρού και απλά ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά.»

Στο μεταξύ, η κοιλιά της μεγάλωνε μέρα με τη μέρα. Στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης, η κοιλιά της ήταν ήδη μεγάλη. Ο γιατρός κατά το υπερηχογράφημα έδειχνε μπερδεμένος. Η Danielle ανήσυχη, ήθελε να μάθει αν όλα ήταν εντάξει.

«Λυπάμαι που στο λέω, αλλά είσαι έγκυος με τετράδυμα…»

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι πιθανότητες είναι 1 στις 500.000 εγκυμοσύνες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs