Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Φωτεινή Γεωργαντά: Πλαστικές, ηλικία και ζωή μετά τον Μικρούτσικο [φωτο]


Η Φωτεινή Γεωργαντά, η οποία μετράει 25 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, έχει εξελιχθεί πολύ από την εποχή που ήταν μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο....
Στην αρχή της καριέρας της κατηγορήθηκε οτι έκανε πληθώρα πλαστικών προκειμένου να γίνει όμορφη και να «ρίξει» τον Αντρέα Μικρούτσικο.





Τώρα η Φωτεινή Γεωργαντά τα διαψεύδει όλα και αποκαλύπτει οτι έχει κάνει μόνο μία πλαστική στη μύτη της.

Μετά από 13 χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον Ηλία Γούδη και την απόκτηση δυο παιδιών, η Φωτεινή Γεωργαντά μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την ηλικία της, αν έχει κάνει botox, αλλά και το πως διατηρεί το ίδιο κορμί από τότε που ήταν είκοσι χρονών.

Το 2015 η Φωτεινή Γεωργαντά αποκάλυπτε χωρίς κόμπλεξ την ηλικία της. Τότε ήταν 43 χρόνων, άρα σήμερα εν έτει 2017 είναι αισίως 45.



Πόσο χρονών είσαι;

«Είμαι σαράντα τριών ετών. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα 40 είναι μια κομβική ηλικία για τις γυναίκες. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Σαφώς δεν είμαι 25 ετών ούτε και θα ήθελα κάτι τέτοιο. Θέλω να έχω μια υγιή καλή εμφάνιση. Δεν παύω όμως να είμαι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος.». Όσο για το αν προσέχει την εικόνα του; «Προέρχομαι από ένα χώρο που έχει να κάνει με την άθληση. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Με βοήθησε στην εικόνα μου το να έχω ένα υγιές ωραίο σώμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αυτό δεν φτάνει από μόνο του», λέει στο Εγώ.



Αθλείσαι; «Βέβαια, αν και όχι με τη συχνότητα που το έκανα παλαιότερα».

Έχεις κάνει botox; «Όχι δεν έχω δοκιμάσει ούτε botox ούτε πλαστική. Τα φοβάμαι. Κάνω μεσοθεραπείες και ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής δύο με τρείς φορές την εβδομάδα. Τρέχω τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα σε κάθε προπόνηση. Αποφεύγω τελείως τα τηγανητά και τα γλυκά. Να φανταστείς ότι έφαγα πρώτη φορά καρμπονάρα όταν έμεινα έγκυος. Με έχει βοηθήσει πολύ η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό στη παιδική και εφηβική μου ηλικία. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχω απόκλιση δυο κιλά πάνω-κάτω. Φοράω ρούχα που είχα όταν ήμουν είκοσι. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Δεν έχω πει «Θα στερηθώ. Δεν θα φάω το φαγητό που έχω στο σπίτι μου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs