Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ με απαγωγή Λεμπιδάκη: Τι απίστευτο έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια του επιχειρηματία


Τι απίστευτο έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια του Λεμπιδάκη;

Ένα ακόμα βίντεο με...
τον άνθρωπο τους, το οποίο δείχνει ότι είναι καλά στην υγεία του, αν και καταπονημένος.




Και ένα νέο τελεσίγραφο με τις «αναθεωρημένες» οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων είναι ό,τι νεότερο έχει στη διάθεσή της η οικογένεια του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, εκτός των γνωστών σημειωμάτων που απευθύνονταν στη σύζυγο και στα παιδιά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι, αν θέλουν να πάρουν πίσω τον άνθρωπο τους, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα πρέπει να πληρώσουν “ακατέβατα” 30 εκατομμύρια ευρώ.

Φέρονται μάλιστα να διεμήνυσαν ότι άλλο σκόντο δεν κάνουν (ξεκίνησαν από τα 100 εκατομμύρια) και ότι θα τα ξαναπούν εφόσον η οικογένεια είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα λύτρα που ζητούν.

Η στάση αυτή θεωρητικά παραπέμπει σε μία νέα περίοδο στασιμότητας σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, δεδομένου ότι η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλουν.

Βρισκόμαστε ήδη στον 6ο μήνα της απαγωγής και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Μιλάμε δηλαδή και πάλι για μία χαοτική διαφορά της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είναι αδύνατον να καλυφθεί από την οικογένεια.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση οδηγείται σε νέο αδιέξοδο, γεγονός που ίσως επιτείνει την ανάγκη να δοθεί μία άλλου τύπου λύση σε αυτό το πολύμηνο θρίλερ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs