Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πονοκέφαλος στον Λευκό Οίκο για το «ελληνικό» φόρεμα της Μελάνια [Εικόνες]


Φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, με ιταλική ραφή, φορούσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ...
, Μελάνια Τραμπ στη φωτογραφία που ανέβασε ο Ντόναλντ Τραμπ με το μήνυμά του για την ημέρα εργασίας 





και στο οποίο επαναλαμβάνει την υπόσχεση που έδωσε για την ενίσχυση των θέσεων εργασίας των Αμερικανών πολιτών. 


«Χτίζουμε το μέλλον μας με αμερικανικά χέρια, αμερικανική εργασία, αμερικανικό σίδηρο, αλουμίνιο και ατσάλι. Ευτυχισμένη μέρα εργασίας», έγραψε στο twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βάζοντας στο κάδρο την επίμαχη φωτογραφία.

We are building our future with American hands, American labor, American iron, aluminum and steel. Happy #LaborDay! pic.twitter.com/lyvtNfQ5IO
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 4, 2017

Ωστόσο το φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου με το οποίο ποζάρει στο επίσημο πορτρέτο η Μελάνια Τραμπ στη λήψη από το πικ νικ του κογκρέσου τον περασμένο Ιούνιο κάθε άλλο παρά αμερικανικό είναι.

Η φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους είναι από το πικ νικ του κογκρέσου τον περασμένο Ιούνιο και η Μελάνια φοράει ένα φόρεμα από την κολεξιόν της Κατράτζου που κατασκευάστηκε στην Ιταλία και το αρχικό του κόστος ήταν 2.255 δολάρια, ενώ πλέον η τιμή του διαμορφώνεται στα 760 δολάρια. 


Το διαδίκτυο σχολίασε αρνητικά την παραδοξότητα στο μήνυμα του Τραμπ που αν και μίλησε για «αμερικανικά χέρια» η Πρώτη Κυρία φόρεσε ευρωπαϊκή δημιουργία, με έμπνευση ελληνική και κατασκευή ιταλική. 



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs