Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ρόδος: Πατέρας και γιος μετέφεραν ολόκληρη χασισοφυτεία σε φορτηγάκι


Ο 33χρονος αναζητούνταν από την περασμένη Πέμπτη με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Ρόδο…



Φυτώριο με πλήθος από χασισόδεντρα είχαν αναπτύξει σε ένα αγροτεμάχιο που διατηρούν στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου στη Ρόδο ένας 59χρονος Αλβανός και ο 33χρονος γιος του, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που μετέφερε μια ολόκληρη... φυτεία με το κλειστό φορτηγάκι του!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν μπλόκο στο βαν του νεαρού αλλοδαπού, το ακινητοποίησαν και έκαναν έλεγχο που αποκάλυψε, όχι ένα ή δυο αλλά... 186 δενδρύλλια κάνναβης σε στάδιο ανάπτυξης, τα οποία μετέφερε σε άγνωστο προορισμό! Λίγο αργότερα, βρέθηκε και η φυτεία με τα 49 τεράστια δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων μέσα στο αγροτεμάχιο και συνελήφθη ο πατέρας του Αλβανού.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και το φορτηγό τους κατασχέθηκε. Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος αναζητούνταν από την περασμένη Πέμπτη με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Ρόδο, για το οποίο είχαν συλληφθεί ένας ομοεθνής του και έξι Έλληνες, ενώ κατηγορούνται άλλα 271 άτομα! 

Έκανε τον «ζόρικο» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά τη σύλληψή του, ένας 64χρονος που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στα Τρίκαλα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δύο μέτρων! Μόλις πήγαν να του βάλουν χειροπέδες, προέβαλε αντίσταση, ενώ απείλησε και εξύβρισε έναν αστυνομικό. Τελικά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για αντίσταση, απείθεια, απειλή, εξύβριση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs