Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άφησε τα τέσσερα παιδιά της μόνα με ένα όπλο και πήγε διακοπές σε άλλη ήπειρο


Το όπλο βρέθηκε στο κομοδίνο, δίπλα σε περιοδικά στο υπνοδωμάτιο της μητέρας, η οποία απολάμβανε αμέριμνη τις 11ημερες διακοπές της...




Διακοπές 11 ημερών στη Γερμανία θέλησε να κάνει μια 30χρονη από την Αϊόβα των ΗΠΑ, παρατώντας πίσω μόνα τους, με παρέα ένα όπλο, τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Η απερίσκεπτη και επικίνδυνη κίνηση της μητέρας αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, όταν η αστυνομία μετά από πληροφορίες, πήγε στο σπίτι, διαπιστώνοντας ότι τα παιδιά, δίδυμα 12 ετών, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα 6 ετών, έμεναν μόνα τους ενώ βρέθηκε και ένα όπλο σε κοινή θέα. Σύμφωνα με τις αρχές, το όπλο ήταν Glock των 9 χιλιοστών και βρισκόταν πάνω στο κομοδίνο, δίπλα σε περιοδικά.


Τα παιδιά δήλωσαν στις αρχές ότι η μητέρα τους έφυγε για τη Γερμανία στις 20 Σεπτεμβρίου και δεν επρόκειτο να επιστρέψει πριν την 1η Οκτωβρίου. Όταν αστυνομικοί τηλεφώνησαν στην 30χρονη στο εξωτερικό, τους είπε ότι δεν είχε βρει κάποια διαθέσιμη babysitter και έτσι αποφάσισε να αφήσει τα παιδιά μόνα τους. Οι αρχές της είπαν ότι ήταν απαράδεκτη και την διέταξαν να επιστρέψει αμέσως πίσω.

Η 30χρονη πάτησε επί αμερικανικού εδάφους το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της επόμενης μέρας συνελήφθη. Της αποδόθηκαν τέσσερις κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε απειλή και μία για διάθεση πυροβόλου όπλου σε άτομο ηλικίας κάτω των 21 ετών.

Να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή της στη Γερμανία, η μητέρα ανέβαζε ασταμάτητα φωτογραφίες στο instagram, στις οποίες φαίνεται να είναι με μια φίλη και ένα μωρό. Μία εικόνα μάλιστα, στην οποία είναι δίπλα στον Δούναβη χαμογελαστή, δημοσιεύτηκε πέντε ημέρες αφότου η αστυνομία βρήκε τα εγκαταλελειμμένα παιδιά της.

Όσον αφορά στη τύχη των παιδιών, οι αρμόδιες αρχές της Αϊόβα τα έδωσαν σε συγγενείς και δικαστής διέταξε την 30χρονη, που κρατείται με εγγύηση 9.000 δολάρια, να μην επικοινωνήσει με αυτά. 
Πηγή: Daily Mail

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs