Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Θρήνος για την όμορφη Έλενα – Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον παράλυτο αδερφό της… [Εικόνες]


Η Έλενα Νικολάε ήταν το ένα απο τα δύο θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας που γράφτηκε τα ξημερώματα στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, όταν μαζί με τον καλό της φίλο Πάρη Σάββα, αναχωρώντας απο το πάρτυ γενεθλίων του, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο αδερφός της Δημήτρης, και μεγάλη αδυναμία της Έλενας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξέφρασε το πένθος του ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μια κοινή τους φωτογραφία.




Έτσι συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Η υπερβολική ταχύτητα έκοψε το νήμα της ζωής σε δύο φοιτητές, ηλικίας 22 ετών, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης (26/09) το όχημα στο οποίο επέβαιναν επί της Λεωφόρου Καλλιπόλεως παρεξέκλινε της πορείας του και ακολουθώντας τρελή πορεία ακινητοποιήθηκε στο έρεισμα του δρόμου.

Ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Υπαστυνόμος, Στέλιος Παναγίδης, δήλωσε ότι «σήμερα το πρωί γύρω στις 3.30 αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία, με κατεύθυνση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου προς την Αγορά Αγίου Αντωνίου σε ένα σημείο του δρόμου προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά¨.

Τότε, «αφού έπεσε σε χωμάτινο παγκέτο του δρόμου, κτύπησε διαδοχικά πρώτα σε δένδρο, σε παρακείμενο τοίχο πολυκατοικίας και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την πολυκατοικία», είπε ο Υπαστυνόμος.

Μετά τη σύγκρουση αυτή το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο φοιτητές ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο παγκέτο του δρόμου.


πως είπε ο κ. Παναγίδης, «το αυτοκίνητο έξω από την πολυκατοικία, λόγω της πρόσκρουσης σε αυτό του αυτοκινήτου των θυμάτων, μετακινήθηκε προς τα δεξιά και κτύπησε διαδοχικά πρώτα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του κτύπησε σε δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο, και συνεχίζοντας προς την ίδια πορεία που είχε το πρώτο αυτοκίνητο, σταμάτησε στην άκρια του δρόμου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs