Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτες κατηγορίες για εφοπλιστή Γιάννη Κούστα: «Έδερνε τη γυναίκα του μπροστά στο…» Διαζύγιο φωτιά


Ποιες οι απίστευτες κατηγορίες στο διαζύγιο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα;

Αντιμέτωπος με την πρώην σύζυγο του, Σοφία, θα βρεθεί ...
τον Οκτώβριο στο δικαστήριο ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, στο πλαίσιο ενός από τα πιο σκληρά διαζύγια των τελευταίων ετών.
Ο Γιάννης Κούστας κατηγορείται από την πρώην σύζυγο του Σοφία Γιαννικοπούλου για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης ενώπιον ανηλίκου.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του προσάπτει η κυρία Γιαννικοπούλου και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει αμυχή ή πληγή από χτύπημα.

Το συμβάν, σύμφωνα με την πλευρά της κυρίας Γιαννικοπούλου, έλαβε χώρα στις 7 Δεκεμβρίου του 2012, λίγους μήνες μετά την απόφαση του εφοπλιστή να χωρίσουν.

Σε μια συζήτηση που είχαν οι τόνοι ανέβηκαν και τότε, σύμφωνα με την πρώην σύζυγο, ο εφοπλιστής τη χτύπησε, ενώ παρόν στη σκηνή ήταν και ένα ανήλικο τέκνο τους.

Η κυρία Γιαννικοπούλου μετέβη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία, στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Παντελεήμονας» στη Νίκαια, όπου οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν κάκωση αυχένα.

Έγινε τοποθέτηση αυχενικού κολάρου και συνταγογραφήθηκαν φάρμακα προτού επιστρέψει στην κατοικία της, ενώ κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Κούστα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Η επερχόμενη δίκη είναι μία μόνο από τις πολλές που έπονται ανάμεσα στα δύο αντιμαχόμενα μέρη, τα οποία μετά από 5 χρόνια δεν έχουν κατορθώσει να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Μέχρι τώρα έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το σκληρό διαζύγιο ανάμεσα στον εφοπλιστή και την πρώην ηθοποιό που μπήκε στη ζωή του όταν ήδη ο Γιάννης Κούστας μετρούσε έναν γάμο και ένα διαζύγιο.

Είχε αποκτήσει δύο γιους και με τη Σοφία Γιαννικοπούλου απέκτησε άλλες δύο κόρες, ενώ μαζί της άρχισε να εμφανίζεται σε πολλά κοινωνικά events, τα οποία μέχρι τότε απέφευγε. Τα πάντα έμοιαζαν να κυλούν ιδανικά στη σχέση τους μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2012, όταν άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι για ρήξη στον γάμο τους.

Παρά τις αρχικές off the record διαψεύσεις της Σοφίας Κούστα τότε -πλέον Γιαννικοπούλου-, τον Ιούλιο του 2012 έγινε γνωστό ότι οι δρόμοι του ζευγαριού χωρίζουν. Στην αρχή υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πρώην θα τα βρουν σε ό,τι αφορούσε διατροφή και περιομσιακά στοιχεία, όμως, όπως φάνηκε αργότερα, το κλίμα άλλαξε άρδην.

Ο εφοπλιστής κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του για αλόγιστες σπατάλες και ταξίδια με τον γυμναστή της και τα παιδιά τους και πολύ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και οδηγήθηκε σε πόλεμο ανάμεσα στους δύο πρώην.

Από πέρυσι τον Σεπτέμβριο ο εφοπλιστής έχει σχέση με τη νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν, παρουσία 300 προσκεκλημένων.

Google+ Followers