Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αγνώριστος από τις πλαστικές ο Βασίλης Παλαιοκώστας: Πώς τον «τσάκωσαν»


Πώς εντόπισαν τον αγνώριστο πλέον Βασίλη Παλαιοκώστα;

Ίχνη του Έλληνα καταζητούμενου, Βασίλη Παλαιοκώστα, φέρεται να εντόπισε η ...
ΕΛ.ΑΣ σε χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» οι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον δραπέτη, φαίνεται πως τελευταία έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις για το που μπορεί να κρύβεται ο Έλληνας «φαντομάς».

Οι Αστυνομικοί Ειδικών Υπηρεσιών που έχουν αναλάβει το έργο εντοπισμού του Βασίλη Παλαιοκώστα, εδώ και μήνες είχαν πληροφορίες πως ο Παλαιοκώστας είχε διαφύγει στο εξωτερικό, έπειτα μάλιστα από την επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής που είχε κάνει στο πρόσωπο του, προκειμένου να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του.

Αυτή του όμως η αλλαγή δεν έμεινε για πολύ κρυφή, καθώς τον Οκτώβριο του 2013, κάμερα καφετερίας της Εθνικής Οδού, συνέλαβε των δραπέτη να παραγγέλνει καφέ και φαγητό. Αυτές οι φωτογραφίες έφθασαν στα χέρια τις Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το νέο πρόσωπο να αποκαλυφθεί.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ΕΛ.ΑΣ, αφού πρώτα εξασφάλισε την βασιμότητα της πληροφορίας που ήθελε τον Παλαιοκώστα να έχει διαφύγει από την χώρα, ενεργοποίησε το δίκτυο που διαθέτουν οι Ελληνικές Αρχές στην Βαλκανική Χερσόνησο, προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, αυτό το δίκτυο εντόπισε τελικά ίχνη του δραπέτη, σε κράτος της Βαλκανικής Χερσονήσου και μάλιστα εκτιμάται πως στην ίδια χώρα βρίσκεται και η σύντροφος του Παλαιοκώστα μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα η απόρρητη πληροφορία που διαβιβάστηκε στις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, κάνει λόγο ακόμα και για νέα ενδεχόμενη πλαστική εγχείριση έπειτα από την αποκάλυψη της πρώτης εγχειρίσεις αλλαγής χαρακτηριστικών, στο πρόσωπο του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs