Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γέννησε η γυναίκα που έκανε εξωσωματική με έξοδα του Τζορτζ Μάικλ


Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η γυναίκα που υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο εκλιπών Τζορτζ Μάικλ γέννησε ένα ...
αγοράκι.
Η Lynette Gillard είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημά της και τον αγώνα της να μείνει έγκυος μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, στη διάρκεια ενός επεισοδίου του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Deal Or No Deal» το 2008.

Τότε ο Τζορτζ Μάικλ τηλεφώνησε αμέσως στους παραγωγούς του τηλεπαιχνιδιού και πρόσφερε δωρεά ύψους 9.000 αγγλικών λιρών ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Gillard γέννησε πριν από δύο εβδομάδες και δήλωσε ότι ελπίζει ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 «να κοιτά κάτω και να χαμογελά γνωρίζοντας ότι απέκτησα αυτό που πάντα επιθυμούσα» όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Σύμφωνα με δημοσίευμα στο NME, η Gillard έμαθε ότι είναι έγκυος την ημέρα που πέθανε ο τραγουδιστής. Το αγοράκι ονομάστηκε Σεθ Τζορτζ Χαρτ, το μεσαίο του όνομα είναι Τζορτζ. «Την πρώτη φορά που κράτησα το μωρό , είπα ευχαριστώ στον Τζορτζ. Το τραγούδι του "Jesus to a Child" ακουγόταν και ήταν κάπως σουρεαλιστικό. Αισθάνομαι ότι το Τζορτζ ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ελπίδα να συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα και όταν ένιωσα ότι ήταν ανώφελο» σημείωσε.

Google+ Followers

Συνεργαζόμενα Blogs