Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «δραπέτη με τα χίλια πρόσωπα» και της συνεργού του


Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία του 51χρονου δραπέτη...
-απατεώνα με τα χίλια πρόσωπα και της 54χρονης συνεργού του.




Πρόκειται για τον Νικόλαο Διαμαντόπουλο του Ευσταθίου και της Άννας γεννηθέντα την 16-4-1966 στην Ερμούπολη Κυκλάδων και την Μπούζουλα Σεβαστή του Χριστόδουλου και της Σοφίας γεννηθείσα την 3-1-1963 στα Ιωάννινα.

Το δίδυμο των απατεώνων από τον Μάρτιο του 2017 εξαπάτησαν ή αποπειράθηκαν να το κάνουν, σε 42 θύματα, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Η «Τζίνα», όπως ήταν το προσωνύμιο του Διαμαντόπουλου στους αστυνομικούς κύκλους, την τελευταία 15ετία, εμφανιζόμενος ως ανώτατος δικαστικός λειτουργός, ακόμη και μέσα από την φυλακή, έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Η δράση του, είχε αναγκάσει την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, να εκδώσει ανακοίνωση το 2015, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή τα φαινόμενα αυτά έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και οι ενέργειες αυτές συνιστούν αξιόποινη πράξη, κρίνουμε αναγκαίο να ανακοινώσουμε τα ανωτέρω προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ούτε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ούτε οι Αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου ουδέποτε έχουν ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσουν, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

Ο 51χρονος έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για παρόμοια αδικήματα και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών, την οποία εξέτιε μέχρι να δραπετεύσει.


ΠΗΓΗ: lamiareport

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs