Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Λιανός για τη φωτογραφία αγκαλιά με τη Μενεγάκη: Είχα πάει να υπογράψω την απόλυσή μου


To παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία τους που πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη, πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός....
Μιλώντας στο peoplegreece.com, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας του
με τον Αlpha και τη φωτογραφία που είχε ποστάρει η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram της απαντώντας στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε κόντρα. 

Την μέρα που φωτογραφήθηκε με την Ελένη υπέγραψε και την απόλυση του: «Τη φωτογραφία «αρραβώνα» λες; Εκείνη τη μέρα πήγα να υπογράψω την απόλυσή μου. Και μέσα σε 12 ώρες ήμουν ήδη σε άλλο πρότζεκτ. Από σπόντα. Πάντα έτσι γίνεται στην τηλεόραση. Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι ψάχνουν έναν νέο άντρα με κωμικό ταλέντο. Απάντησα «εγώ είμαι αυτός». Κι έτσι βρέθηκα σε κάτι που γουστάρω τρελά. Το σόου είναι ένας λόγος που κάνουμε αυτό το επάγγελμα».

Τέλος, μίλησε για την παρουσίαση του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, στην οποία θα τον απολαμβάνουμε: «Στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" θα είμαι αρκετά δραστήριος ως παρουσιαστής. Θα κάνουμε κάτι διαδραστικό Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω το "Ι.Χ. Καραόκε", ήταν μια δική της ιδέα και μου άρεσε πάρα πολύ ως πρότζεκτ».

Google+ Followers

Συνεργαζόμενα Blogs